Publicēt atbildi

Re: Pirkt / Pārdot

30. Jūlijs 2015, 15:50

salventiy rakstīja:
Apac rakstīja:Varbūt kāds var piedāvāt, par saprātigu cenu: w124 priekšējo spārnu, blakussēdētāja pusē?
Krāsa, ideali būtu pelēka, bet der jebkas, pat nedaudz aprūsējis!
PM

Es pameklētu Rēzeknē, bet nezinu, kā būs ar piegādi :D :D

paldies, sparnu jau piedavaja un darijums gandriz noslegts! :super:

03. Augusts 2015, 16:03

Atmars rakstīja:Forumam atlaide. Auto nav jauns, ir vizuāli kasjaki, šur tur ruslans. Hadene negrab, neklab, utt
Pa 1750 Eur tāds kā redzat bildēs! Skate līdz 2016 gada februārim.
Iemesls - tiku pie cita auto. Sikāk pa 29737255
Attēls

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 4803560376

Ja kādam interesē, tad gaidu Jūsu cenu piedāvājumu PM :)

03. Augusts 2015, 16:14

Atmars rakstīja:
Atmars rakstīja:Forumam atlaide. Auto nav jauns, ir vizuāli kasjaki, šur tur ruslans. Hadene negrab, neklab, utt
Attēls

Būtu man nauda, es labprāt paņemtu Tavu! :super: Ļoti simpātiska mašīna. :)

03. Augusts 2015, 20:09

Moš kādam entuziastam vajag W123 automāta 722.XXX filtru un eļļas vāceles blīvi. Mahle ražojums kods:HX46, netīšām nopirku nepareizo.

Šim vajadzētu derēt visiem W123, iespējams arī vecākiem W124, W126 un W107, kuriem vācele turās uz 6 skrūvēm. Atdošu pa 12 EUR, jauns šis pasākums man maksāja 25.

Atrodas Rīgā, zvanīt 29730559.

Attēls

04. Augusts 2015, 06:26

Varu pārdot MB 190 (w201) 1990. gada detaļas.
No virsbūves ir pasažiera puses priekšējās un aizmugurējās durvis, kā arī bagāžnieka vāks. Ļoti labā stāvoklī, principā bez rūsas.
Ir citas detaļas un sīkumi.

Ja kaut kas interesē droši jautāt, nepieciešamības gadījumā varu nosūtīt atsevišķas bildes.
Cenas variet piedāvāt!

04. Augusts 2015, 13:54

Ja kādam ir lieks priekšējo kreiso durvju apšuvums 190e, lūdzu pārdodiet! Interesē durvju apšuvums no rūtainā salona - sk. bildi.

Attēls

05. Augusts 2015, 11:40

Atmars rakstīja:
Attēls

1300e!!! :ata:

05. Augusts 2015, 13:34

Es skatos, ka visi baidās no meršiem. Visiem liekas, ka jebkurš mersis tā ir rūsas kapsēta. Cilvēkus pat neuztrauc, ka visi tie japāņu mēsli, kuriem ir mazāk par desmit gadi, jau arī papuvuši, bet uz meršiem par to brauc virsū, it kā tas būtu katastrofāli, īstenībā, tas ir kaitinoši. Vienkārši mūsdienās visiem bail no meršiem, Tev var būt lieliska mašīna, kopta, tīra, ar visām apkopēm, nežēlota nauda, bet atrast pircēju, nesanāk. Un tas ir tiešām slikti.

05. Augusts 2015, 19:17

salventiy rakstīja:Es skatos, ka visi baidās no meršiem. Visiem liekas, ka jebkurš mersis tā ir rūsas kapsēta. Cilvēkus pat neuztrauc, ka visi tie japāņu mēsli, kuriem ir mazāk par desmit gadi, jau arī papuvuši, bet uz meršiem par to brauc virsū, it kā tas būtu katastrofāli, īstenībā, tas ir kaitinoši. Vienkārši mūsdienās visiem bail no meršiem, Tev var būt lieliska mašīna, kopta, tīra, ar visām apkopēm, nežēlota nauda, bet atrast pircēju, nesanāk. Un tas ir tiešām slikti.

neķer kreņķi :smokin:

05. Augusts 2015, 23:03

Bpa4 rakstīja:
salventiy rakstīja:Es skatos, ka visi baidās no meršiem. Visiem liekas, ka jebkurš mersis tā ir rūsas kapsēta. Cilvēkus pat neuztrauc, ka visi tie japāņu mēsli, kuriem ir mazāk par desmit gadi, jau arī papuvuši, bet uz meršiem par to brauc virsū, it kā tas būtu katastrofāli, īstenībā, tas ir kaitinoši. Vienkārši mūsdienās visiem bail no meršiem, Tev var būt lieliska mašīna, kopta, tīra, ar visām apkopēm, nežēlota nauda, bet atrast pircēju, nesanāk. Un tas ir tiešām slikti.

neķer kreņķi :smokin:

Es jau neķeru, man patīk Mercedes Benz, un paskatoties uz apkārtējām mašīnām, nāk smiekli, kad daudzi saka, ka tikai merši rūsē :D Man bija, ir un būs, tikai mersis, un dzīvošu ar ruslanu, jo no tā nekur vaļā netikt :D
Publicēt atbildi