Publicēt atbildi

Pirkt / Pārdot

09. Aprīlis 2012, 07:31

ishju forsunki na 104 motor 3.0 24v
esli u kogo estj chto predlozhitj to pishite v privat.

Pirkt / Pārdot

09. Aprīlis 2012, 09:42

Meklēju izpūtēju savam 3.0 24v, ja ir kādi piedāvājumi PM.

Pirkt / Pārdot

09. Aprīlis 2012, 20:21

Pardodu vasaras riepas Firenza St-08 225/40/18 - protektors 6mm.
Cena 100ls par komplektu.

http://www.ss.lv/msg/ru/transport/spare-parts/trunks-wheels/r18/behdx.html

Pirkt / Pārdot

10. Aprīlis 2012, 20:16

Meklēju šādas restes, piedāvājumus ar bildi!

c124 90g
Pēdējo reizi laboja Medwill - 10. Aprīlis 2012, 20:16, kopā labots 1 reizi.

Pirkt / Pārdot

11. Aprīlis 2012, 08:31

up
13 March 2012 14:07:51 Zloj rakstīja:
Продаю комплект задник брызгавиков для W140 Coupe, оригинал, новые
цена 15 лат

PM или 29 745 409

фото
Attēls

Pirkt / Pārdot

11. Aprīlis 2012, 18:46

Steidzami!

Vajadzīgs akomulātors, priekš w220 par labu cenu...var lietotu, galvenais lai ir strādājošs...

Pirkt / Pārdot

11. Aprīlis 2012, 22:28

11 April 2012 19:46:56 7even rakstīja:
Steidzami!

Vajadzīgs akomulātors, priekš w220 par labu cenu...var lietotu, galvenais lai ir strādājošs...

Kādi parametri?Nav vienkāršāk nopirkt veikalā?(Ja nu vienīgi auto uz pārdošanu...):P

Pirkt / Pārdot

12. Aprīlis 2012, 09:10

Kuplju diski amg monoblock s rezinoj, 17 ili 18, mozhno repliku.

Pirkt / Pārdot

12. Aprīlis 2012, 11:33

Sveiki biedri.

Tad nu nesen man radās interesants jautājums: vai kāds ir mēģinājis kaut ko notirgot ebay? Es jau sen lietoju ebay (tiesa gan pircēja lomā), un dabīgi apskatījos, ko un pa kādām naudām tirgo tam pašam vecajam w124. Biju pārsteigts, ka dažas elementāras lietotas detaļas var maksāt milzum lielo naudu,- dabīgi radās jautājumi. Kāpēc tik dārgi? Vai kāds reāli arī nopērk? Un tomēr -- vai kāds tādā gadījumā ir mēģinājis kaut ko pārdot eBay`ā?

Tīri dabīgi, ka iedomājos, kāpēc gan tādā veidā nenotirgot dažas sīklietiņas. Jo process izklausās gaužām vienkāršs: (1) ievieto sludinājumu, (2) saņem pieprasījumu, (3) aizbrauc uz pastu un nosūti; ja vajag (4), tad kaut kādas muitas izmaksas vai nodokļi. Where`s the catch? No piemēriem: tik tikko aplūkoju sludinājumu ar lietotu w124 spidometra paneli pa 180USD :O -- sounds insane.

Pirkt / Pārdot

12. Aprīlis 2012, 12:31

12 April 2012 12:33:31 archielc rakstīja:
Sveiki biedri.

Tad nu nesen man radās interesants jautājums: vai kāds ir mēģinājis kaut ko notirgot ebay? Es jau sen lietoju ebay (tiesa gan pircēja lomā), un dabīgi apskatījos, ko un pa kādām naudām tirgo tam pašam vecajam w124. Biju pārsteigts, ka dažas elementāras lietotas detaļas var maksāt milzum lielo naudu,- dabīgi radās jautājumi. Kāpēc tik dārgi? Vai kāds reāli arī nopērk? Un tomēr -- vai kāds tādā gadījumā ir mēģinājis kaut ko pārdot eBay`ā?

Tīri dabīgi, ka iedomājos, kāpēc gan tādā veidā nenotirgot dažas sīklietiņas. Jo process izklausās gaužām vienkāršs: (1) ievieto sludinājumu, (2) saņem pieprasījumu, (3) aizbrauc uz pastu un nosūti; ja vajag (4), tad kaut kādas muitas izmaksas vai nodokļi. Where`s the catch? No piemēriem: tik tikko aplūkoju sludinājumu ar lietotu w124 spidometra paneli pa 180USD :O -- sounds insane.

Es pārdodu. Mana pieredze:
1) Latvijas pasta izmaksas tādas, ka neatmaksājas, pircēji uzskata par krāpnieku, kad norādi, cik izmaksās sūtīšana. Pats vedu uz Vāciju un pārdošanu organizēju no Vācijas.
2) Dārgajām pārdevējs parasti juridiska persona, kas piedāvā arī garantiju.
3) Detaļas, kādas piedāvā mūsu šrotos, sūtītu atpakaļ — skrāpētas, sistas, rūsējušas, netīras. Lieki piebilst, ka pats butu zaudētājs, jo naudu atprasītu, bet par pasta izdevumiem tu samaksātu.
4) Ja neviens nenopērk, eBay komisiju tik un tā jāsamaksā par sludinājuma izvietošanu. Līdz izdodas pārdot, varbūt esi jau vairākas reizes samaksājis par sludinājuma ievietošanu.

Principā vienu brīdi mēģināju padarboties arī kā starpnieks svešu detaļu pārdošanā, bet vairs ne tieši minēto iemeslu dēļ — tur par mēsliem uzskata tās detaļas, ko te pieņem par normālām. Lai pārdotu bes stresa un ar labu vērtējumu, tad atlasei jābūt skarbai. Tagad izvairos no starpniecības, vienīgais variants ir būtībā atpirkt konkrēto detaļu un tad pārdot tālāk pašam. Bet eBay esmu pārdevis sākot no sīkumiem, beidzot ar auto virsbūvju fragmentiem, motoriem, kārbām u.c. lieliem priekšmetiem, tālākais pircējs laikam bija no Indonēzijas.
Publicēt atbildi