09. Marts 2012, 23:01
Pēc ilgām un grūtām pārdomām,
ar smagu sirdi, bet tomēr
esmu izlēmis tirgot savu Moskvich-407:

Auto ar LV nummuriem (AK8813), dokumentiem. Noņemts no uzskaites pārdošanai.
Pēc papīriem 1962. gads, pēc būtības 1958. gada modelis.
40ZS motors, 4 ātrumu kārba pie stūres, viss strādā perfekti.
Šo auto iegādājos ļoti pamatīgi restaurētu 2009. gada pavasarī par 5000 EUR (autors Oļegs Laptevs, Mosītis bildējies vairākos žurnālos - "Klubs", utt., kā arī piedalījies retro auto salidojumos).
Auto bija pat oficiāli izieta Tehniskā skate, bet pēdējos gados nav veikta, jo Mosītis nostāvējis sausā garāžā.
Pa šo laiku auto ir nemitīgi uzlabots - atrasts un ielikts teju ideāls motors, pilnīgi atjaunota visa bremžu sistēma (pat nocinkoti cilindrīši, lai nerūsē un neklemmējas), pilnīgi jauns sajūgs un aizdedzes sistēma, nocinkotas skrūves, strūkloti un kvalitatīvi krāsoti diski, beidzot atrastas un uzliktas arī pilnīgi jaunas, oriģinālās riepas (bildē vēl pirms krāsošanas un riepu nomaiņas). Nomainīti neskaitāmi mezgli un sīkumi - kad atradu ko labāku (ar mazāku izdilumu vai jaunu), tūlīt nomainīju - tādā veidā pārlasīta gan stūres iekārta, gan ritošā.
Restaurācija prasījusi ļoti daudz laika un naudas, jo detaļas nav vairs atrodamas un lielākoties atrodas spekulantu rokās. To cena daudzkārt pārsniedz vidējas Mercedes W140 detaļas cenu (piem., viena maza plastmasas emblēmiņa u.tml. var maksāt ap 150 Ls/gab, viens aizmugurējais lukturis restaurējamā stāvoklī ap 40 Ls/gab, utt.). Daudzas daļas vestas no Krievijas vai Ukrainas. Uz Mosīša stāv labākais, ko pēdējos 3 gados esmu spējis atrast.
Viss ir 100% oriģināls (esmu izvairījies no vizuāli tik perfektajiem "novodjel" / detaļu replikām, kas redzami gandrīz uz katras otrās restaurētās mašīnas) un funkcionē lieliski. Darbojas visas gaismas, strādā pat krāsniņa un logu tīrītāji (ar piedziņu no kloķenes!) Oriģinālā brūnas krāsas stūre izcilā stāvoklī (kas ir ĀRKĀRTĪGS retums) un pilnā komplektācijā!
Auto bez problēmām un īpašiem priekšdarbiem jau šodien varētu iziet TA un/vai arī iegūt Vēsturiskā Spēkrata (VS) statusu (ir bijis piedāvājums no Motormuzeja večiem).
Auto patiešām ir braucams bez problēmām, braukšana ar tādu ir darbs, sports un neizsakāms prieks - modernās mašīnās vizinādamies, esam to jau aizmirsuši...
Kas būtu vēl jādara līdz patiesi perfektam stāvoklim (lai muzejā varētu likt) - ja es viņu paturētu, laikam kaut kad pārkrāsotu visu Mosīti pa jaunu - vajadzētu izmantot vecās krievu krāsas, jo modernās ārzemju krāsas tomēr tik labas nav - šur tur pie apakšas jau parādās sīki burbulīši.
Salons priekš tik vecas mašīnas - labā stāvoklī, bet ideāli būtu pāršūt/uzšūt jaunu - varētu pa skaisto, gaišos un priecīgākos toņos (lai gan tad vairs nebūtu oriģinālās krāsas).
Pārdošanas cena - tie paši 5000 EUR (ņemot vērā šodienas situāciju un neīdot par ieguldīto summu, kas krietni pārsniedz auto iegādes vērtību).
Pārdošanas iemesls - esmu izšķīries par nopietnāku un ambiciozāku restaurācijas projektu - MZMA 423 (tāds pats, tikai ārkārtīgi rets pikaps/universālis ar 30 ZS un 3-ātrumu kārbu).
Ja ir nopietna interese, dodiet ziņu!
P.S. 1) Par cenu diskutēt netaisos, nevienam nav spiesta lieta; 2) Auto pārdodu TIKAI Latvijas robežās ar tūlītēju dokumentu pārrakstīšanu CSDD. Vēlētos, lai šis restaurētais Mosītis paliek Latvijā.
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 10. Marts 2012, 02:34, kopā labots 1 reizi.