Publicēt atbildi

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 01:31

Ja Tev ir vēl pulciņš W140, tad "piedosim". Bet, ja Tu vēlies S aizvietot ar E QP, vai nebūs jānožēlo? Cilvēkam ir unikālas adaptēšanās spējas, bet vai tomēr spēsi pierast? Un 8 podi tie arī nebūs. Platība arī nē.

Aizlienē no kāda Golf II uz nedēļu, pirms pārsēsties uz QP. Vismaz man analogā gadījumā (izņemot faktu, ka Golfs bija mans 1. auto) iekš QP bija sajūta, kā zīdainim hruščovkas dzīvokļa vannā :) Un tas garais purns ar zvaigzni! :)

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 01:41

:super:
Labi-tēlaini-māksliniecisks salīdzinājums!
Praktiski visiem Meršiem ir viena fenomenāla īpašība - iesēdies pilnīgi citā modelī un lielumā, un tūdaļ vari braukt. Bez īpašas pierašanas/adaptācijas.

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 01:54

Paldies :) Šķiet, šo fenomenu cenšas noķert visi sevi cienoši auto ražotāji. Un rūdīti konkrētas markas piekritēji to spēj novērtēt.

Lai gan esmu daudz braucis tikai ar E QP un dažādiem Vito, izbraukšana ar bruņotu armijas G klasi Afganistānā neradīja familiāras sajūtas. Ja nu vienīgi emblēma stūres viducī :) BTW dotajam eksemplāram bija dogleg kārba, protams, ar citiem pārnesumiem, nekā ielai.
Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 17. Aprīlis 2011, 01:56, kopā labots 1 reizi.

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 08:39

to Versipelis
pie 50t.km gadā norbaukuma nebūtu racionālāk paņemt dīzeli?
paņemtu kaut vai to pašu OM603 un vālētu, tam vispar nekas izņemot eļļas nav jāmaina

es ar tādu nobraucu kaut kādus 50t.km, motoram remontos līdz 100ls aizgāja (vajdzēja nomainīt vienu saļņiku +kvēlsveces) pārējais tik eļļas un šķidrumi.
Pēdējo reizi laboja bite747 - 17. Aprīlis 2011, 08:39, kopā labots 1 reizi.

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 11:26

Pērku lietos R16, R17
pilnu komplektu nevajag, der pa 2gb.
ET vēlams ap 20, tātad w123, w126 diski. :emo:
par kosmiskām cenām nepiedāvāt.

un vel pārīti R18 varētu, et35.

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 12:19

Ir veelme paardot 5 orgginaalos dekoratiivos MB diskus R15, nav ideaalaa staavoklii. cik vareetu prasiit pa taadiem? bildi varu atsuutiit uz e-pastu.

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 14:14

17 April 2011 12:26:46 milzis321 rakstīja:
Pērku lietos R16, R17
pilnu komplektu nevajag, der pa 2gb.
ET vēlams ap 20, tātad w123, w126 diski. :emo:
par kosmiskām cenām nepiedāvāt.

un vel pārīti R18 varētu, et35.

Vispār ja tev trasei tad max R16 :)
14 April 2011 23:16:49 Vecais rakstīja:
Diski uz W126 S SE SEL SEC par sviestmaizi :O

Attēls

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare-parts/mercedes/disks/16/helcp.html

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 19:51

negribu taisīt jaunu sadaļu - vai te ir kāds inženieris, kurš spētu sagatavot automašīnas pārbūves projektu priekš CSDD?

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 20:00

17 April 2011 20:51:29 mipe rakstīja:
negribu taisīt jaunu sadaļu - vai te ir kāds inženieris, kurš spētu sagatavot automašīnas pārbūves projektu priekš CSDD?
Pēc pieredzes — to labāk kārtot tieši caur CSDD. Viņiem ir visi pārbūvētāji zināmi, parasti gan komerctransportam. Bet attiecīgi viņi jau zina, kuru firmu un personu parakstītā dokumentācija ir OK un kur kāds kaut ko cenšas, bet pats īsti neizprot, ko no viņa prasa normatīvie akti. Ja RIPs par attiecīgās nodaļas cilvēkiem neizteicās sevišķi pozitīvi, tad man ir tikai vislabākā pieredze. Sākumā mazliet nolasa morāli-teoriju par to, kāpēc ir prasības un kur rodas problēmas ar pārbīvēm. Un pēc tam sakarīgā problēmā paši ir gatavi nopietni iedziļināties.

Pirkt / Pārdot

17. Aprīlis 2011, 20:07

17 April 2011 21:00:17 Mizx rakstīja:
17 April 2011 20:51:29 mipe rakstīja:
Pēc pieredzes — to labāk kārtot tieši caur CSDD. Viņiem ir visi pārbūvētāji zināmi, parasti gan komerctransportam. Bet attiecīgi viņi jau zina, kuru firmu un personu parakstītā dokumentācija ir OK un kur kāds kaut ko cenšas, bet pats īsti neizprot, ko no viņa prasa normatīvie akti. Ja RIPs par attiecīgās nodaļas cilvēkiem neizteicās sevišķi pozitīvi, tad man ir tikai vislabākā pieredze. Sākumā mazliet nolasa morāli-teoriju par to, kāpēc ir prasības un kur rodas problēmas ar pārbīvēm. Un pēc tam sakarīgā problēmā paši ir gatavi nopietni iedziļināties.

tā varētu būt, līdziga situācija kā ar VID`u.
Publicēt atbildi