Publicēt atbildi

Re: W124 aizmugures sparni

24. Decembris 2015, 12:42

Parēķini cik izmaksās e500 labā stāvoklī + atvešana uz Latviju un reģistrēšana un cik uztaisīt repliku....

24. Decembris 2015, 12:45

Replika maksa drusku letak jo lielako dalu darba daru pats.

24. Decembris 2015, 12:48

Nu ja tiešām ''drusku'' tad tiešām pieliec to ''drusku'' un iegādājies īstu e500 :mhihi:

24. Decembris 2015, 13:29

Paupe rakstīja:Nu nezinu! Es esmu skeptisks uz šādiem projektiem, ja nav īsts (vilks), tad nav ko lieki "garināt"... Manuprāt šī ideja ir lēts pakaļdarinājums.. Šādai leģendai ir jābūt ar īsto dzinēju, nevis rindas dīzeli... Mans variants būtu, ja tiešām gribi "Vilku", Tad nopērc kaut vai nobrauktu un atrestaurē, tad vismaz lepni varēsi teikt, ka Tev ir īsts! :)
Iedvesmai: https://www.facebook.com/toms.paupe/med ... 313&type=3

Patiesībā Paupe ir pilnīga taisnība. Un tās ir muļķības, ka E500 replika izmaksātu lētāk kā īsts E500. Tas nekādi nav iespējams! Replikas atmaksājas tikai tādiem, kas paši maksā ap 100000 EUR un vairāk, līdz 50000 EUR vērtiem auto ja gribas tiešām kvalitatīvu repliku, ne tikai uzlipināt lētu plastmasu no ārpuses, tad tas neatmaksājas.

Un E500 ir pilna pasaule! Latvijā arī. Latvijā ir ne viens vien nošrotots, tā ka varētu pat pa šrotiem meklēt kopā vajadzīgas detaļas. Tieši par Krieviju šaubas, viņiem nodokļu politika tomēr veido noslēgtu tirgu un tur gan pēdējo lūzni labos, lai tikai būtu, reālāk tiešām atrast ko sakarīgu Eiropā. Vai ja ir nauda un gribēšana, tad arābu valstis vai klasiski Japāna, kur visu laiku ir piedāvājums, jāsameklē tikai kāds, kurš ved no turienes.

24. Decembris 2015, 13:33

BenZ rakstīja:Parēķini cik izmaksās e500 labā stāvoklī + atvešana uz Latviju un reģistrēšana un cik uztaisīt repliku....

Vispār nu jau vecākie nonāk kategorijā, kad ievešana no ES bez nodokļiem, tā ka tā vairs nav vai tūlīt nebūs problēma!

24. Decembris 2015, 13:49

Paldies par padomiem ir ko pardomat. Bet srotus esu apzvanijis vesalu lerumu no e500 neka nav. Un auto negribu taisit pardosanai bet pasa brauksanai un priekam.

24. Decembris 2015, 13:58

Viars rakstīja:Paldies par padomiem ir ko pardomat. Bet srotus esu apzvanijis vesalu lerumu no e500 neka nav. Un auto negribu taisit pardosanai bet pasa brauksanai un priekam.

Šrotos pie mums parasti maz ko jēdz. Zinu, ka nododot AMG šie pēc tam tā virsbūvi nespēj atšķirt no standarta virsbūves un tāpēc saka, ka nekā nav, vai arī kādam pārdod widebody detaļas kā parastas virsbūves detaļas. Personīgā pieredze ar divām AMG virsbūvēm, kas tālāk aizgāja kā standarta versijas. Nez kā pēc tam nākamais detaļas īpašnieks uz savu auto skatījās — varbūt kaut kādos leņķos skatoties domāja, ka metinātājs bijis slikts un kaut ko šķībi sametinājis.

24. Decembris 2015, 14:16

:D nu tad atliek vien pasam apbraukat un reali apskatities pasam dzive.

24. Decembris 2015, 15:24

Mizx rakstīja:
BenZ rakstīja:Parēķini cik izmaksās e500 labā stāvoklī + atvešana uz Latviju un reģistrēšana un cik uztaisīt repliku....

Vispār nu jau vecākie nonāk kategorijā, kad ievešana no ES bez nodokļiem, tā ka tā vairs nav vai tūlīt nebūs problēma!

Nav viņu tik daudz, 91 gada. Vismaz mobilē. Un es domāju e500 look neizmaksās 12k eiro :D Un pamēģini Latvijā atrast bez ruslana to w124. Cik esmu redzējis tad lielākā daļa no viņiem stāv ārā un pūst.
Zviedrijā kits izmaksā 1630eiro

24. Decembris 2015, 21:51

BenZ rakstīja:
Mizx rakstīja:

Nav viņu tik daudz, 91 gada. Vismaz mobilē. Un es domāju e500 look neizmaksās 12k eiro :D Un pamēģini Latvijā atrast bez ruslana to w124. Cik esmu redzējis tad lielākā daļa no viņiem stāv ārā un pūst.
Zviedrijā kits izmaksā 1630eiro

Makrofleksa kits izmaksā vēl mazāk. Normālu E500 kitu par mazu cenu nav, citādi visi sen te būtu sapirkuši, tepat uz vietas pat spārnus kluba biedrs gatavojās ražot, normāla piedāvājuma neesamības dēļ, izpētīja konkurenci. Un nevar rēķināt ar vienādības zīmi cik izmaksā īsts un cik sabūvēts cik nu maka biezums atļāva. Kā arī kāda vispār jēga no baigā bodykita, ja pats auto galīgi nekust. Pēc loģikas sākumā ir pārdomāta tehniskā puse un pēc tam tai tiek piemeklēta vizuālā.
Publicēt atbildi