Switch to full style
Publicēt atbildi

LOOS 124C 3.0 TD COUPE

19. Aprīlis 2018, 03:28

Esmu parraknajis inernetu krustu skersu un praktiski neko nevatu atrast par so masinu!
pirms apmeram gara biju atradis tikai to ka vina ir parbuveta vacijas tuninga firma no bendzinieka uz dizeli un ka vinkodu vinai ir iesitusi tuninga firma nevis mercedes rupnica! pedejo tadu redeju mobile.de pa 16000 eiro bet tagad par so modeli pilnigi nekur un neka lagam nav!
Vai kads var kaut ko vairak par vinu pastāstīt? :hvz:

Re: LOOS 124C 3.0 TD COUPE

19. Aprīlis 2018, 08:08

Ja paskatītos tepat meklētājā, tad atrastu diezgan daudz. Jo tas mobilē redzētais ir vietējais auto. Tik daudz tas vērts nav, jo diemžēl kādu laiku pabraukāja pa Latviju ar 100000 km gadā, bet uzturēšana piekliboja. reāli tur vienīgais "citādais" ir 3,0 TD jau "no rūpnīcas", citādi tā ir visparastākā C124. OK, labi aprīkota, ja reiz pirmajam pircējam bijusi nauda pārbūvēt jaunu auto. Viss tur kā no Daimler AG, nekā ļoti interesanta. Ar to Latvijā reģistrēto ļoti īsu mirkli sanāca saskare, bija doma pirkt, bet tā tika atmesta uzzinot kā tas auto tika dzīts. Te bijis pasākumos, bijis vairākkārt tirgošanā. Gan jau pat bildes atrastos.

21. Aprīlis 2018, 20:52

cik es zinu pirms gada lv tadas bija 3 gabalas, vismaz pec csdd datiem!

21. Aprīlis 2018, 21:35

W220 W124 fans rakstīja:cik es zinu pirms gada lv tadas bija 3 gabalas, vismaz pec csdd datiem!

Kur tādi dati? Kā CSDD mājas lapā bija viena tā ir viena, tikko apskatījos. Iespējams, ka satiksmē esošās pēc degvielas atsijājās vairākas, jo uz to balstoties ir sareģistrētas ne viena vien C124 dīzeļversijas. Šķirošana pēc VIN kodiem arī viņiem īsti nestrādājot, tāpēc paši tam ne pārāk ticot.
Publicēt atbildi