Switch to full style
Publicēt atbildi

Viss no kupejas un sedana W124

17. Novembris 2012, 14:52

Visas virsbūves daļas no C124 E-class un W124 E-class. T 27018027

Re: Viss no kupejas un sedana W124

17. Novembris 2012, 21:43

Ja jau saki, ka visas detaļas no w124, tad man lūdzu priekšējā bampera plastmasiņu, kas nosedz buksēšanas āķi.

18. Novembris 2012, 12:01

Kāds salons? Var no salona bildes?

13. Decembris 2014, 20:52

Interesē visa virsbūve C124.

14. Decembris 2014, 14:02

Mr Brencis rakstīja:Ja jau saki, ka visas detaļas no w124, tad man lūdzu priekšējā bampera plastmasiņu, kas nosedz buksēšanas āķi.

Tada plastmasina var iegadaties Diviauto.lv vel pagajuso gadu maksaja 5 Ls.Nu tagat 7eur.

14. Decembris 2014, 14:17

AgrisZZZ rakstīja:
Mr Brencis rakstīja:Ja jau saki, ka visas detaļas no w124, tad man lūdzu priekšējā bampera plastmasiņu, kas nosedz buksēšanas āķi.

Tada plastmasina var iegadaties Diviauto.lv vel pagajuso gadu maksaja 5 Ls.Nu tagat 7eur.

To neiesaku, traģiski zemas kvalitātes un pat īsti vietā neturas. Labāk samaksāt 2x vairāk un dabūt oriģinālo. Mazliet piemaksājot var dabūt uzreiz nokrāsotu — būs lētāk kā vest pašam krāsot pareizā krāsā. Ja mazliet tonis atšķirsies, to tur apakšā putekļos nemaz nemanīs.

14. Decembris 2014, 14:45

Mizx rakstīja:
AgrisZZZ rakstīja:

To neiesaku, traģiski zemas kvalitātes un pat īsti vietā neturas. Labāk samaksāt 2x vairāk un dabūt oriģinālo. Mazliet piemaksājot var dabūt uzreiz nokrāsotu — būs lētāk kā vest pašam krāsot pareizā krāsā. Ja mazliet tonis atšķirsies, to tur apakšā putekļos nemaz nemanīs.

Nav pareizs prieksstats.Viss turas normali,varu paradit pat.Jaa,tas ir kiniesu razojums,bet nu nav gan ta ka te raksti.

14. Decembris 2014, 15:10

AgrisZZZ rakstīja:Nav pareizs prieksstats.Viss turas normali,varu paradit pat.Jaa,tas ir kiniesu razojums,bet nu nav gan ta ka te raksti.

Esmu palīdzējis šeit forumā sagādāt grēdu ar jauniem oriģinālajiem un tāpat šos kreisos. Atšķirība ir kā diena pret nakti. Neoriģinālos sākumā krietni ar vīli jāapstrādā, lai novāktu visas presformas nepilnības. Divreiz plānāks par oriģinālu arī, ziemā mīnusos atverams vienreiz, jo salūzt. Bet katrs lieto, kādi labāk patīk, tāpēc jau ir tirgus tiem ķīniešu brīnumiem.
Publicēt atbildi