Publicēt atbildi

Mb w210

11. Februāris 2019, 16:58

Meklēju navigaciju priekš sava w210! Plus interesē varbūt ir wa MB rezerves daļu pardošanas grupa?

Re: Mb w210

11. Februāris 2019, 19:26

Kas ir "wa rezerves daļas"?

12. Februāris 2019, 07:57

Nevis wa detaļas, bet droši vien, ka whatsapp grupa par detaļu tirgošanu. :D

12. Februāris 2019, 10:41

Benzman rakstīja:Nevis wa detaļas, bet droši vien, ka whatsapp grupa par detaļu tirgošanu. :D

Kā gan lai whatsapp sakarīgi tirgo detaļas, ja informācija tur ir tikai "savējiem" un relatīvi ierobežoti laikā? Visnejēdzīgākais detaļu tirgošanas veids, jo par detaļu pieejamību gandrīz nav iespējams uzzināt.

18. Februāris 2019, 20:13

Mizx rakstīja:
Ģenerālis rakstīja:Nevis wa detaļas, bet droši vien, ka whatsapp grupa par detaļu tirgošanu. :D

Kā gan lai whatsapp sakarīgi tirgo detaļas, ja informācija tur ir tikai "savējiem" un relatīvi ierobežoti laikā? Visnejēdzīgākais detaļu tirgošanas veids, jo par detaļu pieejamību gandrīz nav iespējams uzzināt.

Nepiekītu, diezgan daudz grupu man ir wa, bet tieši krievu tehnikai, esmu nopircis un ieguvis daudz labu kontaktu!

19. Februāris 2019, 16:27

Cesvainietis rakstīja:
Mizx rakstīja:
Ģenerālis rakstīja:Nevis wa detaļas, bet droši vien, ka whatsapp grupa par detaļu tirgošanu. :D

Nepiekītu, diezgan daudz grupu man ir wa, bet tieši krievu tehnikai, esmu nopircis un ieguvis daudz labu kontaktu!

Kontakti jā, bet ne jau detaļas. To sarakstu tādā vidē dabūt nevar. OK, ja vien katru dienu nespamo ka kaut ko vajag un visiem dīkdieņiem uz prasīto katru dienu no jauna jāatbild. Tak kaut vai katru dienu kādam jauniņajam jādod viena un tā paša šrota telefons. Ja nav ko darīt, tad tādā stilā var.
Publicēt atbildi