Switch to full style
Publicēt atbildi

Pērku Harman/Kardon skaļrunus W203

14. Maijs 2019, 18:35

Pērku Harman/Kardon skaļrunus W203

Re: Pērku Harman/Kardon skaļrunus W203

14. Maijs 2019, 18:50

Kapēc? ))

14. Maijs 2019, 19:01

Kāpēc? — Labākā oriģināli pieejamā skaņu sistēma konkrētam modelim, tikai vajag pilnu komplektu t.i. arī visu pastiprinātāja bloku. Ar skaļruņiem vien nepietiks. Ja gribas vēl labāku skaņu, tad jau jārauj viss laukā un jābūvē iekšā kaut kas vēl labāks no nulles, bet ar to mūsdienās vairs reti kurš nodarbojas. Vienkārši paņem labāko esošo oriģinālo un miers, kā tiek jautāts šajā gadījumā.

14. Maijs 2019, 19:08

Man ir tas Kardons, bet ja tās tumbas izsistu diez vai atjaunotu uz oriģinālo. Pieļauju, ka simti pieci izmaksātu, par to naudu noteikti var labāku skaņu dabūt.
Vispār vajadzēja kādu nedēļu lai smadzenes pieņemtu centra skaļruni . Bet nu jau liekas ok, vismaz vairs neliekas kaut kas nepareizi, lai domāju ka ir nepareizi -viņam nebūtu jāskan patstāvīgi

19. Maijs 2019, 23:50

Visiem paldies, es atradiju komplektu

20. Maijs 2019, 12:38

janisj87 rakstīja:Man ir tas Kardons, bet ja tās tumbas izsistu diez vai atjaunotu uz oriģinālo. Pieļauju, ka simti pieci izmaksātu, par to naudu noteikti var labāku skaņu dabūt.
Vispār vajadzēja kādu nedēļu lai smadzenes pieņemtu centra skaļruni . Bet nu jau liekas ok, vismaz vairs neliekas kaut kas nepareizi, lai domāju ka ir nepareizi -viņam nebūtu jāskan patstāvīgi

Par 500 varbūt dabūtu labāku skaņu, bet sačakarētu salonu. Lai dabutu labu skaņu + kvalitatīvu iebūvi ar tādu summu nepietiks. Tāpēc izdevīgāk investēt labākajā risinājumā OEM vietās.
Publicēt atbildi