18. Augusts 2018, 12:35
Misters X rakstīja:Pirmkārt, uz mūsu ceļiem, īpaši jau Rīgā, ir dikti jādomā, kādus diskus likt. Varbūt D-pilī celi ir labāki, bet nu Rīgāes neriskētu likt lielos diskus ar plāniem spieķiem. Uzliku šobrīd R20 uz sava MB, bet tādus, kuri ir brangi un lieli, tā lai nebūtu zudums komfortā un nebūtu bail aktīvi braukt. Pieļauju, ka SL piekare būs īpaši jūtīga uz lielajiem izmēriem.
![]()
MAE man iepatikās jau toreiz Tempelhofā, kad satikām Vācijas R129 klubu. Tur katram otrajam bija MAE uz R129 un tas kopskats irJā, protams, " na vkus i cvet....."
AMG ar, protams der, vēlams ar lielu Tiefbett.....
Par cenām-jāskatās regulāri Ebay...reizēm tur parādās labi piedāvajumi, bet tie ātri tiek nopirkti, atceros šādus MAE par 1,5K, nedaudz gan bija apskrāpēti.
Так и с дисками. Не как у всех.
18. Augusts 2018, 12:37
Misters X rakstīja:ez6080 rakstīja:Šoreiz meklēju diskus priekš mana jaunā vecā 140 S600 Long versijā. Šim zilonim mazāk par r18 grēks likt. Par Daugavpils ceļiem tik tiešām šobrīd var lepoties. Un tās tak ir weekenda auto, kuri 99% smuki sakopti stāv garāžā, tāpēc šim skaistumam naudas nav žēl.
Ā nu tas maina situāciju konkrēti. W140 ir jau cits stāstsTe vairs MAE nederēs. Te vispār eksperimentiem maz vietas
P.S. Reiz redzēju W140 ar kaut kādiem R16 diskiņiem, un mazām, šaurām riepiņām, man pat sāpīgi bija uz to skatīties, tāds mega milzis un mazām kājelēm.....
18. Augusts 2018, 12:41
Mizx rakstīja:Savā ziņā ar to vajadzēja sākt, ka priekš W140 — būs veiglāk, jo tādi tirgū ir un pārējiem MB normāli neder. Tā ka jāmeklē pēc izmēriem: http://gdtm.net/TiresWc140.htm
Ja pārējais spams par to, kādus izvēlēties, tad MAE es tā arī neesmu spējis saprast. Lieku vienā maisā ar Keskin, kas manuprāt der Vācijas turkiem un Vācijā attiecīgi ir kaut kāds respekts. Kad dabūju Keskinus, uzreiz sapratu, kurp tiem būs jādodas.
No visiem citiem šie meklētie AMG man liekas vienkārši parasti diski. Par diametru gan ir vēl cits novērojums — jo uzliek lielāku, jo auto optiski izskatās mazāks, īsāks. Ja gribas, lai auto izskatās milzīgs, tad ar disku diametru labāk nepārspīlēt, tad mazāki var nostrādāt labāk.
Bet tā jo vecāks palieku, jo labāk saprotu Brabus Monoblock II, esmu tiem kļuvis par nopietnu fanu. MB faniem vispār vajadzētu ripot uz markas emblēmām! Ne velti pēc tam Saab sāka taisīt līdzīgus un par oficiālājā MB disku piedāvājumā parādījās 3-staru variants. Un var dabūt arī R19, uz W140 arī izskatās ļoti labi:
Tiesa, šie arī visticamāk trāpīs ārpus budžeta.
18. Augusts 2018, 12:49
Mizx rakstīja:Pārmērības, nevajag, neliec R22 hroma:
02. Septembris 2018, 19:13
02. Septembris 2018, 19:55