17. Augusts 2018, 00:54
Misters X rakstīja:Nezinu par RH, bet manuprāt par MAE nekas labāks nav izdomāts![]()
17. Augusts 2018, 02:06
)
17. Augusts 2018, 05:39
17. Augusts 2018, 10:30
es neriskētu likt lielos diskus ar plāniem spieķiem. Uzliku šobrīd R20 uz sava MB, bet tādus, kuri ir brangi un lieli, tā lai nebūtu zudums komfortā un nebūtu bail aktīvi braukt. Pieļauju, ka SL piekare būs īpaši jūtīga uz lielajiem izmēriem.
Jā, protams, " na vkus i cvet....." 17. Augusts 2018, 10:31
TrisstaruEDZA rakstīja:Lat lat lat kredit tikai lat kredit:))
17. Augusts 2018, 11:33
Misters X rakstīja:Pirmkārt, uz mūsu ceļiem, īpaši jau Rīgā, ir dikti jādomā, kādus diskus likt. Varbūt D-pilī celi ir labāki, bet nu Rīgāes neriskētu likt lielos diskus ar plāniem spieķiem. Uzliku šobrīd R20 uz sava MB, bet tādus, kuri ir brangi un lieli, tā lai nebūtu zudums komfortā un nebūtu bail aktīvi braukt. Pieļauju, ka SL piekare būs īpaši jūtīga uz lielajiem izmēriem.
![]()
MAE man iepatikās jau toreiz Tempelhofā, kad satikām Vācijas R129 klubu. Tur katram otrajam bija MAE uz R129 un tas kopskats irJā, protams, " na vkus i cvet....."
AMG ar, protams der, vēlams ar lielu Tiefbett.....
Par cenām-jāskatās regulāri Ebay...reizēm tur parādās labi piedāvajumi, bet tie ātri tiek nopirkti, atceros šādus MAE par 1,5K, nedaudz gan bija apskrāpēti.
17. Augusts 2018, 11:33
Misters X rakstīja:TrisstaruEDZA rakstīja:Lat lat lat kredit tikai lat kredit:))
To nu gan nevajag darīt, liec mieru tiem asinssūcējiem. Runa ir par lietajiem diskiem, kas ir papildus vēlme un untums, nevis nepieciešamība Nr.1.
17. Augusts 2018, 11:44
ez6080 rakstīja:Šoreiz meklēju diskus priekš mana jaunā vecā 140 S600 Long versijā. Šim zilonim mazāk par r18 grēks likt. Par Daugavpils ceļiem tik tiešām šobrīd var lepoties. Un tās tak ir weekenda auto, kuri 99% smuki sakopti stāv garāžā, tāpēc šim skaistumam naudas nav žēl.
Te vairs MAE nederēs. Te vispār eksperimentiem maz vietas