16. Decembris 2018, 19:11
Mizx rakstīja:Ja nu kas, tad man krājas vajadzības atvest šo to lielāku no Lietuvas šrotiem. Kādas 3-4 virsbūves daļas, tā ka varbūt sanāk viens virziens un var kooperēties. Citādi es atlieku un atlieku savu braucienu.
Var kko domāt. Rītdien vēl gaidīšu foto no citiem LT variantiem.
Man jumts nepieciešams untuma un dažādības pēc. Auto netiks ne lietots ziemā, ne varbūt kāds nopietns pamatojums tam. Gribas komplektu, lai auto ir ar to ko viņš bijis komplektēts sākumā. Ir vēlme viņu šad tad uzlikt un pārējā laikā glabāt uz statīva.
17. Decembris 2018, 18:16
Tomer ari ziema brauka ar SL.Bilde no sodienas rita.Pardaugava,Kirsu iela.

Ka sokas jumta meklejumos?Kadi jaunumi?
18. Decembris 2018, 09:21
AgrisZZZ rakstīja:Tomer ari ziema brauka ar SL.Bilde no sodienas rita.Pardaugava,Kirsu iela.

Ka sokas jumta meklejumos?Kadi jaunumi?
Daži tiešām lieto, es šokā

Ar jumtiem iet bēdīgi, LT atsakās sūtīt bildes, neesot laika tādām lietām. Ja interesē, brauc skaties...
Nu šķiet tā nenopietni, nav varbūt tālu bet tā pat pietiekoši, lai kaut whats app atsūtītu bildi.
Jumtu deficīts NAV, bet to stāvoklis, kas pieejami ir gaužām bēdīgi un cena pārspīlēti augsta.
Mēs savus jumtus pielīdzinam Vācijas stāvoklim un cenu dārgāku kā Vācijā...
Meklējumi turpinās
18. Decembris 2018, 11:08
Diemžēl līdz tam vēl mūsu šroti nav izauguši, lai būtu gatavi laikus informēt par katru sīkāko vizuālo defektu.
Bet cietie jumti un ziema ir tieši tas, kas paredzēts, sen vairs SLs nav nekāds tikai vasaras auto. Bet viss īpašnieka ziņā. Zinu vienu, kas ar savu melno R129 pat vasarā nebrauca no garāžas ārā, ja galamērķī nebija atrodama ēna — lai krāsa neizbalo!
18. Decembris 2018, 23:32
Jā, diemžēl cilvēcības ziņā būtu jāuzsver defekti, nevis jāklusē un tad atrādīšanas brīdī jātēlo muļķis. Konkrēti ar Zolitūdes šrotu tā man sanāca. Degviela un laiks notērēts tik dēļ tā, ka cilvēks tirgo detaļas no SL un nevar apskatīt stāvokli un precizēt telefoniski. Vācijas tirgū cik manīts cilvēks fotogrāfē nevis objektu bet tā defektus, atspoguļojot reālo stāvokli nepārprotami!
.gif)
P.s. Šo auto ziemā lietot man liekas pilnīgi neracionāli. Sāls daudzums uz brauktuvēm ir ļoti liels, cinkoti šie auto NAV. Tas auto nav ne ekonomisks ikdienai, ne kāds cits pamatojums. Tas no ekskluzīva auto statusa sāk pāriet uz youngtimer statusu, kas manā izpratnē ir brīvdienu auto ar ko spēlēties lieliem puikām.
19. Decembris 2018, 15:18
Ko domāji ar "cinkoti"? Karstā cinkošana tad jau tika aizliegta, bet aukstā notika.
19. Decembris 2018, 15:36
Ja nav bleķa tad nav, cinkošana nepalīdz...
19. Decembris 2018, 15:55
BenZ rakstīja:Ja nav bleķa tad nav, cinkošana nepalīdz...
Šim jau vēl biezie bleķi, smags tas klucis, tērauda vairāk kā W124.
21. Decembris 2018, 09:08
Mizx rakstīja:Ko domāji ar "cinkoti"? Karstā cinkošana tad jau tika aizliegta, bet aukstā notika.
Tu domā to anoferēzes/katoferēzes vannu kā auksto Zn?
Ja arī virsbūve ir krāsota ar kaut kādām Zn putekļus saturošām gruntīm, tas būtu labi, ber nesalīdzināt ar audi un volvo pretkorozijas apstrādi ;(
Kaut arī virsbūve būtu karsti cinkota, pakaļējais tilts w124/r129 pirmais aprūsē.
21. Decembris 2018, 14:56
Mizx rakstīja:BenZ rakstīja:Ja nav bleķa tad nav, cinkošana nepalīdz...
Šim jau vēl biezie bleķi, smags tas klucis, tērauda vairāk kā W124.
Neiet runa par metāla biezumu