Publicēt atbildi

Re: W123 pagrieziena radītāju

17. Janvāris 2020, 09:12

MB-190 rakstīja:original pagriezieni Hella vai Bosch jau sen pa 20 eiro gb. Protams var atrast letak, tikai Latvijas laukos, bet atrast veselu ar nesalauztam ausinam diezgan reti var! Tapec drosi DEPO var pirkt :D letak nebus!

Šrotā viņi var arī 50 prasīt. Tas ir viņu bizness. Negribu maksāt 20 eiro par pagriezienu no mašīnas kura neejoša maksā ap 200eur.

Tāpēc jau ir Autoklubs, kur biedri palīdz viens otram uzturēt mašīnu pienācīgā stavoklī. Nevis tikaiuzvārīties vienam uz otra ;)

[Izdzēsts]

17. Janvāris 2020, 09:23

Šo ierakstu izdzēsa MB-190 - 17. Janvāris 2020, 09:24.

17. Janvāris 2020, 09:59

MOBILZ rakstīja:Vispār tanī bildē cenu nevar saprast. Izāskatās pēc 47eur nevis 7 eur. Bilde sliktas kvalitātes.

Pareizi te viens biedris minēja. Uz to arī ceru, ka kādam mētājās garāžā nevajadzīgs. Pagriezieni un lampas- nav durvis! Pagriezieni tā nepūst. Man piemēram pašam garažā mētājās pagriezieni no 80-to gadu BMW un Audi un vēl kautkā... nekādu vērtību viņos neredzu. Visdrīzāk izmerīšu vnk ārā...

Tāpēc arī rakstu, ka mekleju pa simbolisku cenu. Bet vēlams oriģinālo.:)

Pamēģini foto apskatīt caur datoru, tad vajadzētu būt normālā kvalitātē.

17. Janvāris 2020, 11:59

Var jau cerēt, ka kāds met ārā vienu no meklētākajām detaļām, bet kur ir tie 200 EUR vērtie donori? Domāju, ka pircēju netrūktu. Latvijā tagad lētākais piedāvājums ir par 3 uzreiz 2000 EUR vērtībā, Vācijā 700 EUR.

17. Janvāris 2020, 12:13

MOBILZ rakstīja:Pagriezieni un lampas- nav durvis! Pagriezieni tā nepūst.

Tāpēc arī rakstu, ka mekleju pa simbolisku cenu. Bet vēlams oriģinālo.:)

Nu,nebūs gluži tik viennozīmīgi. Durvis vēl var metināt,špahtelēt,apstrādāt.
Bet ja ar auto izbrauc ārā no garāžas,tad visi pagriezieni un lukturi tiek pakļauti riskam kļut sasistiem - kaut vai publiskā stāvlaukumā,un tos tad pats vairs nesaremontēsi-jāmeklē vesels. Un w123 jau ir pietiekami rets,lai tas nebūtu ātri,vienkārši un lēti. Vēl kad pats braucu ar w123 T , kad sabira pakaļējais lukturis,bija lielas problēmas atrst veselu vietā.Tajā laikā tāds lukturis maksāja 30-40 LS,un vēl bija jāatrod! Šobrīd cena droši vien jāpareizina ar divi vai trīs...Lietots,nevis jauns!

17. Janvāris 2020, 12:38

Cena vienmēr ir atkarīga no tā, vai tu gribi nopirkt vai pārdot. ;)

Pamēģini ieliec sludinājumu ss.lv, ka tu tirgo lukturi aizmugurējo no w123T kaut pa 20 eur. Tev pa 3 nedēļām neviens pat nepiezvanīs. Bet ja gribēsi nopirkt, tad izrādīsies ka pat pa 200eur Latvijā nav. Lai gan kādam garāžā mētājas un pa pudeli gatavs atdot.

17. Janvāris 2020, 12:48

MOBILZ rakstīja:Cena vienmēr ir atkarīga no tā, vai tu gribi nopirkt vai pārdot. ;)

Pamēģini ieliec sludinājumu ss.lv, ka tu tirgo lukturi aizmugurējo no w123T kaut pa 20 eur. Tev pa 3 nedēļām neviens pat nepiezvanīs. Bet ja gribēsi nopirkt, tad izrādīsies ka pat pa 200eur Latvijā nav. Lai gan kādam garāžā mētājas un pa pudeli gatavs atdot.

Jā ,tā ir - w123 LV nav daudz palikuši.Pieprasījums mazs. Bet kad kādam ievajagas,tad ar uguni nesameklēsi...Tāpēc,kad braucu ar 123, es lukturus iepirku rezervē,kad kāds kaut kur parādījās.

17. Janvāris 2020, 14:39

Ugis rakstīja:
MOBILZ rakstīja:Cena vienmēr ir atkarīga no tā, vai tu gribi nopirkt vai pārdot. ;)

Jā ,tā ir - w123 LV nav daudz palikuši.Pieprasījums mazs. Bet kad kādam ievajagas,tad ar uguni nesameklēsi...Tāpēc,kad braucu ar 123, es lukturus iepirku rezervē,kad kāds kaut kur parādījās.

Mums laikam no PSRS laikiem tā mode palikusi, ka vajag rezervē detaļas sapirkt jo neko nevar dabūt. Žiguļu un Moskviču detaļām vēl tagad visiem pilnas garāžas. Gan jau ari mans pagrieziens mani kautktur gaida.:)

Aizmugurējo bamperi gan nekur nevar dabūt kupejai.

17. Janvāris 2020, 14:46

MOBILZ rakstīja:
Ugis rakstīja:

Mums laikam no PSRS laikiem tā mode palikusi, ka vajag rezervē detaļas sapirkt jo neko nevar dabūt. Žiguļu un Moskviču detaļām vēl tagad visiem pilnas garāžas. Gan jau ari mans pagrieziens mani kautktur gaida.:)

Aizmugurējo bamperi gan nekur nevar dabūt kupejai.

Uzraksti Aleksejam, forumā - MB-190. Viņam bija C123, varbūt kaut kas atrodas. :)

17. Janvāris 2020, 17:30

Nevajag man rakstit :D ja 7 eiro DEPO tas ir dargi! Jo sen jau nav tadas cenas, un es vinus tirgoju minimum pa 20 eiro gb. par originalo Hella vai Bosch. Un atrast veselus jau sen gruti!

:super: Es diemzel zinu cenas, un zinu par ko var prasit par ko ne. Sorry halavi ne budet.
Publicēt atbildi