24. Oktobris 2012, 08:57
Vēlos iegādāties 4 atsperes no viena w201.
Ja pareizi saprotu, tad visas atsperes priekš 4 cilindru motoriem ir vienādas.
Ir konkrēti man 2.0d
24. Oktobris 2012, 10:52
Nav vienādas!!! MB atsperes atšķiras pēc aprīkojuma, dalijums pa motoriem pārāk primitīvs. Ja gribi tā, kā vajag, tad meklē pēc VIN koda oriģinālās.
Ja meklē tikai pēc motora tilpuma, tad ir 2 lielās grupas — parastās un Sportline, nākamais dalījums ir benzīns / dīzelis, bet pēc tam sākas sīkāks dalījums pēc aprīkojuma.
Nu, ir vēl atsperes tiem, kam hidrauliskās sistēmas, īsu brīdi W201 bija pat priekša hidrauliskā, kā vecajiem limuzīniem. Tās atsperes gan ir visas vienādas, bet der tikai hidrauliskajām sistēmām (amortizators tur svaru, nevis atspere).
24. Oktobris 2012, 11:54
Mizx rakstīja:Nav vienādas!!! MB atsperes atšķiras pēc aprīkojuma, dalijums pa motoriem pārāk primitīvs. Ja gribi tā, kā vajag, tad meklē pēc VIN koda oriģinālās.
Ja meklē tikai pēc motora tilpuma, tad ir 2 lielās grupas — parastās un Sportline, nākamais dalījums ir benzīns / dīzelis, bet pēc tam sākas sīkāks dalījums pēc aprīkojuma.
Nu, ir vēl atsperes tiem, kam hidrauliskās sistēmas, īsu brīdi W201 bija pat priekša hidrauliskā, kā vecajiem limuzīniem. Tās atsperes gan ir visas vienādas, bet der tikai hidrauliskajām sistēmām (amortizators tur svaru, nevis atspere).
Doties uz mbbusu īsti nestāv doties..
Kur vēl var uzzināt cenu atsperēm ?
Epartos liekas, ka īsti nav šī opcija.
24. Oktobris 2012, 14:23
Lai nepieceļoties no biroja krēsla uzzinātu cenas, jāskatās autospares.lv
03. Aprīlis 2013, 18:47
Jaunu topiku netaisīšu, bet ir vēlme iegādāties sēdinātas atsperes priekš W124 kupejas 90.gads 3,0 benzīns. Ja nu kas piedāvājams vai iesakāms kur nopirkt lūdzu painformējiet!!!
05. Aprīlis 2013, 08:35
es savam uzliku no w210 avangarda,neko pat neflekseju.Cietaks palika,bet es apmierinats
05. Aprīlis 2013, 10:01
Viņam vairs nav aktuāli, jo atdevu savējās no simtdeviņdesmitā.
05. Aprīlis 2013, 10:02
urcinsh rakstīja:es savam uzliku no w210 avangarda,neko pat neflekseju.Cietaks palika,bet es apmierinats

Vari kādu bildi ielikt, kur redz augstumu???
05. Aprīlis 2013, 10:26
Bildes nau,bet auto visu dienu staves pie t/c mols. Varesi dzivaja redzet.