Publicēt atbildi

w202 instrumentu panelis

17. Marts 2018, 11:02

Vēlos nopirkt instrumenta paneli, w202 modelim, kas nāk 1998 - 2000 gada modelim. Zinu ka vizuāli vienādi, bet vecāks neder, laikam tiaki facelift modeļa der. Vēlams Kurzemes pusē.

Re: w202 instrumentu panelis

17. Marts 2018, 12:51

Tie jau vēl atšķiras dīzelim / benzīnam un var būt atšķirības aprīkojumā. Pērc tikai tāda paša koda kā ir vecais.

Paneļi nemainījās līdz ar feisliftu, bet jau agrāk!

17. Marts 2018, 14:40

Benzīnam un dīzel atšķiras ar pinoutu. viņiem var izjaukt štepseli un tur saspraust vadus kā vajag. Protams ideāli būrtu 2.2 CDI atrast ar aptuveni 300k bet nobraukumam nav nozīmes to ir iespēja nomainīt (sūdīga, bet tomēr ir). Pirms pērk piesprauž un apskatās, ar vecāku spiģiku pirms facelift modeļa es mašīnu nevaru pielaist.

17. Marts 2018, 20:50

Ko dīzelim iesākt ar 7000rpm tahometru un benzīnam ar 5000rpm ( es te no galvas saucu, neatceros reālos parametrus). Benzīnam max km/h ka tik ne visi 280 km/h, mazajiem motoriem atkal kaut kas cits. Nedomāju, ka būs forši braukt ar kaut ko ne to. Tas pats par aprīkojumu - kam ASD, kam ETC, dīzeļiem EPC - visas lampiņas arī jauks gaisu un nesapratīsi, kas īsti nav OK. Jā, pielikt var visu, bet prātīgāk meklēt pēc koda.

17. Marts 2018, 21:13

Biju piemirsis par tādu sīkumu, bet tur principā vajadzētu nomainīt vienk to fonu ( teorētiski).

17. Marts 2018, 23:01

Ne jau fons atšķiras, bet visa paneļa elektronika.

17. Marts 2018, 23:05

Raims151 rakstīja:Biju piemirsis par tādu sīkumu, bet tur principā vajadzētu nomainīt vienk to fonu ( teorētiski).

Tas nav otrais golfs... :D Būs mazliet vairāk par fonu. Meklē vien no 2.2 CDI motora. Tie tāpat nāca tikai facelift modeļiem.

21. Marts 2018, 11:00

Kurjers rakstīja:
Raims151 rakstīja:Biju piemirsis par tādu sīkumu, bet tur principā vajadzētu nomainīt vienk to fonu ( teorētiski).

Tas nav otrais golfs... :D Būs mazliet vairāk par fonu. Meklē vien no 2.2 CDI motora. Tie tāpat nāca tikai facelift modeļiem.

Man melnajai toreiz no pre fl uz fl instrumentu paneli nomainija. Man tāds funktieris ir, kas tas bija no 2.8L nevis 1.8L.
Toreiz dzeki panema Amerikanu paneli un uzlika Eu merskalas no veca panela.

21. Marts 2018, 15:43

Amerikāņu panelim tak visa info citāda, gan jau drīzāk anglis, to pilni šroti: Tahometri var nenolasīt citādu motora konstrukciju un vēl tāds fakts, ka šiem paneļi vairs nav tādi konstruktori kā, piemēram, W124, ko varēja kā lego pa daļām pārlasīt. Un vēlreiz saku - feislifts mainījās 1998. gadā, bet paneļi un auto elektronika jau apmēram 1996. Auto vizuālajam nav nekāda sakara ar tehnisko, piemēram, W204 sportcoupe sākumā bija tā pati W203 sportcoupe, nekàdas tehniskas līdzības ar jau ielās esošo W204 sedanu / universālu, W204 tajā kastē “ielika” vēlāk.

21. Marts 2018, 15:49

eils rakstīja:Man melnajai toreiz no pre fl uz fl instrumentu paneli nomainija. Man tāds funktieris ir, kas tas bija no 2.8L nevis 1.8L.
Toreiz dzeki panema Amerikanu paneli un uzlika Eu merskalas no veca panela.

Man liekas, ka tu fleitē, bet es nekomentēšu :D Man galvenais, ka kaut ko skaita un pareizu ātrumu rāda. :D
Publicēt atbildi