Switch to full style
Publicēt atbildi

w202 lampu stikli ! xenona !!!

02. Oktobris 2015, 00:51

Tātad liels retums laikam ! ka es saku kaut ko murmulēt par oriģinālo xenonu w202 kuzavā :D domā ka slims esmu :D Kur lai meklē ? varbūt kādas jau ir kaut kur pircis ?

Re: w202 lampu stikli ! xenona !!!

02. Oktobris 2015, 11:43

Tev būs jameklē lampas no w202 facelifta, tam bija ksenons oriģīnāli.

Attēls

02. Oktobris 2015, 19:28

Viss lukturis ir citāds. Stikli vien štrunts. Vadus šiem vairs neražo.

02. Oktobris 2015, 21:38

Precizēšu — nevar dabūt vadus, kas nodrošina lukturos līmeņa regulāciju. Vajag vēl sensorus pie pakaļējiem riteņiem un ksenona blokus (W202 tie ir ļoti dārgi arī lietoti, bet labi derot no vecā Audi TT, tikai stiprinājumi mazliet atšķiroties). Varētu būt, ka šobrīd TA varētu dabūt bez lukturu mazgāšanas, bet bez līmeņa sensoriem zem auto nedabūsi. Es jau šim izgāju cauri, kad cīnījos ar sava W202 lukturiem un izrādījās, ka pat jauni OEM lukturi neatbilst mūsu TA prasībām... Ja būtu donors, no kā visu nolasīt, tad varētu mēģināt uzlikt, bet lasīt pa gabaliem nav vērts.

02. Oktobris 2015, 23:07

Padalieties ar info ko darīt ar w163 ?

Man ir OEM vecā tipa lampas - bez lecas bet ar miglu lukturi, vizuāli ok, spīd nu tā.

Mainīt uz jaunā tipa jeb FCL negribu - nebūs miglas un izstās nu ta so so, jaunas šādas arī nekur neredzu ka kāds tirgotu.

Jātīra un jāliek kaut kādas lābas spūldzes.

03. Oktobris 2015, 08:09

DeCe rakstīja:Padalieties ar info ko darīt ar w163 ?

Man ir OEM vecā tipa lampas - bez lecas bet ar miglu lukturi, vizuāli ok, spīd nu tā.

Mainīt uz jaunā tipa jeb FCL negribu - nebūs miglas un izstās nu ta so so, jaunas šādas arī nekur neredzu ka kāds tirgotu.

Jātīra un jāliek kaut kādas lābas spūldzes.

Nopulē stiklus, pēc iespējas pārjauc un iztīri lukturus, reflektorus, kas noteikti ir klāti ar biezu putekļu kārtu. Visi pārējie risinājumi, eksperimenti tikai ar kaut kādām spuldzēm līdzinās dezodoranta pūšanai uz sūda cerībā, ka tas nesmirdēs. OEM lukturi MB ir pietiekami labi, salīdzinājumā ar citām auto markām, par pilnīgi jauniem modeļiem.
Publicēt atbildi