Publicēt atbildi

Re: Pērku strādājošu katalizatoru

24. Novembris 2012, 13:00

Tas gan dīvaini, ka lietotiem dod priekšroku. Pēc 140 000 km nobraukuma katalizatora darbība jebkurā gadījumā būtiski sāk samazināties.

24. Novembris 2012, 13:29

benzman rakstīja:Tas gan dīvaini, ka lietotiem dod priekšroku. Pēc 140 000 km nobraukuma katalizatora darbība jebkurā gadījumā būtiski sāk samazināties.

Noslēpums ir tajā, ko īsti kurš ražotājs liek iekšā gāzu filtrācijai un cik ilgai lietošanai tas ir paredzēts. Lētākajos vispār esot kaut kas akmens vatei līdzīgs, tie drīz aiziet ciet, principā pēc garantijas laika beigām, tad katalizatorus var mainīt reizi divos gados. Vecajiem oriģināliem paredzēts pilnīgi cits kalpošanas ilgums.

Bet principā ne par to runa. Es tikai meklēju katalizatoru kādu man specializēts Mercedes-Benz serviss Vācijā lika sameklēt un viss. Viņiem būs jānodrošina tā auto atbilstība Vācijas prasībām, ne man un viņi pārzina savu TA specifiku, par ko man ir tikai aptuvenas zināšanas. Attiecīgi diskusijas par to, ko man vajag, ir mazliet muļķīgas, jo ne jūs zināt kaut ko par Vācijas tehniskajām apskatēm, ne uzņemsieties atbildību par kaut ko ne to uzstādītu, ar ko vēlāk varbūt radīsies problēmas.

18. Februāris 2016, 16:01

Manam w211 ir amputēts katalizators (jau pirms manis).
Kaut arī TA laiž cauri, pašam nepatīk izplūdes smaka. Kā vecam kamazam.

Ebay lietots maksā 500 eur. Vai ir kādi lētāki varianti? Kāds ir reāli pircis/licis/parbaudījis?

18. Februāris 2016, 16:58

Bendzins, diesel?

18. Februāris 2016, 17:29

2004.gada 3.2 dīzelis.

20. Februāris 2016, 01:43

А как ты хотел? Ездить на тракторе и чтобы не духанило! :D Попробуй обратись в AD Parts. Брал на бензин. Может и на трактор есть.

22. Februāris 2016, 08:52

W123 mazāka smaka bija :D

23. Februāris 2016, 17:16

И не говори! S350 TD как-то солидно духанил. :D Современные дизеля экстремально духанят!
Publicēt atbildi