20. Novembris 2005, 21:10
Nu cik es esmu braucis ar tav autinj labaja pusee tas toch ir amiitis, = veel man likas ka tur tas pats kas manai TY, eee tas ir nu ka no riita man stures pastiprinatajam elja neuziet uz augshu un saak ta kaa no ritiem klabeet, nu ka ritenji pashi meklee celju, to TA nevar pateikt, un tew tada pati skanja, sajuta, kad es brauc ar taw autinj, un tagad arii manam ta ir 8)
20. Novembris 2005, 21:27
Njā,laikam no algas vai pat ātrāk uzlikšu jaunus amīšus. Laikam likšu tādus pašus,kā aizmugurē- Boge gāziniekus. Tie jau tā pat bija jāmaina,a tālāk jau manīs,kas būs mainījies

Reini,par to stūri es gan nezinu,jo man vienādi grab visu laiku,neatkarīgi silts vai auksts...
A vispār,priecājos par atsaucību
20. Novembris 2005, 21:30
nu tas ir autuinjs japacelj augshaaa un elementari to var parbaudiit
20. Novembris 2005, 21:36
da tur jau tas prikols,ka nevar pārbaudīt. Tehniskajā apskatē un servisā neko neatrada tādu,kā dēļ tas viss grab. Cits variants ir nomainīt tur gandrīz visu uz jaunu

Tad arī nevajadzētu vairs grabēt
20. Novembris 2005, 21:39
tapeec ka lohi, kaaa tad es atradu pats ka tur man tas briinums grab,

nekada servi nebiju, pacel autinja augshaa vienu riten i pietur ar autru megina kustinaat, un tad rodas taa stulbaa skanja,
Bet protams tava gadiijuma butu jasaak ar amiishiem
20. Novembris 2005, 21:43
āā,vot! Runājot par to kustināšanu- man tak moška gultņi grab? Jo servī pavēstija,ka vajagot pievilkt,tipa riteņi bišku ļurinās. Vai tik tas arī nebūs TAS?!!!!!
20. Novembris 2005, 21:44
nu pamegini mosh arii ir, 8)
20. Novembris 2005, 21:47

un atkal,atkal esam tur pat,kur bijām... kur ir tas serviss,kur es savu auto varu atstāt ar drošu sirdi,zinot,ka visu izdarīs bez manas klāt stāvēšanas un mudināšanas uz darbu?
20. Novembris 2005, 21:52
tadas vietas nav
20. Novembris 2005, 21:53
8D kā iepriecināji