Publicēt atbildi

Serviss

20. Novembris 2005, 15:33

man kreisajam priekšējam suportam trokšņoja kluči. Ielika dzelzs plāksnīti starpā,jo vecā jau bija izrūsējusi. Itkā nedaudz,nedaudz mazāk grab,bet grab :( Tāpēc jau vajag labu servisu,kas var 100% noteikt bēdu. Itkā es pat nerunāju par lētmu,bet par kvalitāti. Taču uz domeniksu nebraukšu :D

Es audikam ņemtu 4.2, gāzes iešprici iekšā un viss. Un mani vairs neinteresētu,kas ar to dzinēju tur notiek,jo tas milzīgais resurss tā pat nebeigtos manā lietošanas laikā :D

Serviss

20. Novembris 2005, 15:39

[user]540|RICHY|[/user]njā,bet vispaŗ situācija ir nopietna... Tehniskajā es biju trīs vai četras reizes :D Bet visu laiku ejošajā neko nepamanija,taču grab kā traks. Pat nezinu,ko domāt...

очень похожая ситуация.гремит передок на моем мерсе
уже всю ходовую поменял(шаровые верхние и нижние.
рулевые наконечники.резинки на стабилизаторе)
и это все новое .денег немерено.а всеравно гремит.
уже грешу на амортизаторы передние.
это я к тому. что на ТО смысла нет диагностику делать.а
сервиса нормального нет (четыре сервиса прошел)

Serviss

20. Novembris 2005, 15:43

ārprāc.Nedod Dievs man vēl šādu pieredzi ar servisiem :(
Nu,tas ka amīši jāmaina man priekšā es zinu,bet tas jau nevarētu būt iemesls... Nu tiešām nezinu...

Serviss

20. Novembris 2005, 15:46

[user]540|RICHY|[/user]ārprāc.Nedod Dievs man vēl šādu pieredzi ar servisiem :(
Nu,tas ka amīši jāmaina man priekšā es zinu,bet tas jau nevarētu būt iemesls... Nu tiešām nezinu...

Amīšī VAR būt iemesls. Man iepriekšējam darba auto bija tieši amīšu vaina - grabēja, kā veca miskaste. Nomainīja amjus - vairs negrabēja.

Serviss

20. Novembris 2005, 15:47

последних два раза ремонтировался в TAXI PLUS
нормально,скажу вам,мастер толковый
по деньгам,как везде.
Денег не жалко,лишь бы КАЧЕСТВЕННО!!!

Serviss

20. Novembris 2005, 15:50

У w123 впередних амортизаторах нижние резинки
разбиваются

Serviss

20. Novembris 2005, 16:30

a moška arī amīši?! Vēl man ir aizdoma uz atsperēm. Noška kāds vijums nolūzis,jo līdzīgi bija aizmugurē. Tipa viss ok,brauc kā brauca,tik grabēja nedaudz. Nomainīju atsperes uz citām lietotām un atklājās,ka vienai vijums bija salūzis :D

Serviss

20. Novembris 2005, 20:04

[user]111950|coins|[/user]последних два раза ремонтировался в TAXI PLUS
нормально,скажу вам,мастер толковый
по деньгам,как везде.
Денег не жалко,лишь бы КАЧЕСТВЕННО!!!

у меня в w124 тоже впереди что-то постукивало на неровной дороге. тоже не могли понять, что именно. менять все подряд неохота. так вот, летом помимо общего ремонта, поменяли амортизатор рулевого управления и звук как будто пропал... или по крайней мере стал намного тише... не берусь утверждать, что виноват именно он, но по ходовой больше тогда ничего не меняли... так что как вариант можно подумать...

Serviss

20. Novembris 2005, 20:39

Pareizi RYCHY, ja Audi ,tad Quattro un normāla lieluma dzinējs, par TA arī , ieguvu pašreizējo auto(210) ,aizbraucu uz skati ,izpurināja ,viss čau, kārtībā , sāku pats lodāt ,pētīt- šarnīrs tik beigts ,ka bail ...Par graboņām runālot ,vajag pacietīgi pētīt skatīties ,nevis uz dullo mainīt visu ,ko vajag un nevajag ,klausot cilvēkus no malas ,esmu pārliecināts ,ka var tikt galā...

Serviss

20. Novembris 2005, 21:04

RICHY, cik esmu ar tevīm braucis, esmu dzirdējis ka kaut kādu skaņu, man liekas ka tas ir amīts, vismaz tā izklausījās... :?
Publicēt atbildi