Publicēt atbildi

Serviss

16. Aprīlis 2007, 11:13

grūti pateikt vienreiz labi sataisa gadās arī šaizes gadījumos ja tas
saistās ar gūltņu maiņu :x

Serviss

16. Aprīlis 2007, 11:15

[user]208864|Mafiosi|[/user]grūti pateikt vienreiz labi sataisa gadās arī šaizes gadījumos ja tas
saistās ar gūltņu maiņu :x

tas tieši par BBS?

Serviss

16. Aprīlis 2007, 11:16

Aga :whistle:

Serviss

16. Aprīlis 2007, 11:20

kā ar cenām?

Serviss

16. Aprīlis 2007, 11:23

Nu tādas vidējas nav lēts bet nu arī par baigi dārgo nevarētu nosaukt :munk:

Serviss

17. Aprīlis 2007, 10:15

pierakstījos uz piektdienu BBS-ā
pēc tam nokomentāšu kas un kā bija!
pats ceru, ka būs o.k., jo riebjas mainīt servisus un katru reizi mēģināt uzticēties kaut kādam svešam vecim! :D

Serviss

20. Aprīlis 2007, 16:33

Nu tā!
Biju taj BBSā..itkā viss o.k. sanāca ilgi tos bremžu diskus mainīt, bet pac biju vainīgs..bija nepareizos klučus nopircis, braucu ar f***ing tramvaju uz juglu mainīt pret pareizajiem klučiem..atpakaļceļā diviem zaķiem kontrolieris uzlika sodu 3ls katram, bet man bija biļete :D ..aiznesu klučus nomainīja o.k. par motoru pateica, ka nevar zināt, kur eļļu laiž garām, jo viss motors noliets, esot jāmazgā un tad jāskatās. par izpūtēju arī nevarot redzēt kur pūš garām, tikai ar ausi nedaudz var dzirdēt, nezinot.
bet visā visumā likās normāli, ja man pašam nevajadzētu braukt, tad jau būtu teicis, lai mazgā motoru un skatās u.t.t.
pats lielākais pluss ir tāds, ka visi meistari šai servisā runā latviski, parasti man tā bija liela problēma, ka meistars krieviski kaut ko stāsta ^%^&(#, bet es neko nesaprotu! :D
man jau likās normāli serviss kā serviss, ko vajag to sataisa! ;)

Serviss

25. Oktobris 2011, 18:40

Varbūt kāds var ieteikt servisu Salaspilī?

Serviss

25. Oktobris 2011, 19:50

25 October 2011 19:40:36 MBex rakstīja:
Varbūt kāds var ieteikt servisu Salaspilī?

Ko tu tieši gribi darīt? Mans kolēģis ir no turienes un viņš noteikti zin savus ukrus...

Serviss

25. Oktobris 2011, 21:45

20 April 2007 17:33:14 AnsisR rakstīja:
Nu tā!
Biju taj BBSā..itkā viss o.k. sanāca ilgi tos bremžu diskus mainīt, bet pac biju vainīgs..bija nepareizos klučus nopircis, braucu ar f***ing tramvaju uz juglu mainīt pret pareizajiem klučiem..atpakaļceļā diviem zaķiem kontrolieris uzlika sodu 3ls katram, bet man bija biļete :D ..aiznesu klučus nomainīja o.k. par motoru pateica, ka nevar zināt, kur eļļu laiž garām, jo viss motors noliets, esot jāmazgā un tad jāskatās. par izpūtēju arī nevarot redzēt kur pūš garām, tikai ar ausi nedaudz var dzirdēt, nezinot.
bet visā visumā likās normāli, ja man pašam nevajadzētu braukt, tad jau būtu teicis, lai mazgā motoru un skatās u.t.t.
pats lielākais pluss ir tāds, ka visi meistari šai servisā runā latviski, parasti man tā bija liela problēma, ka meistars krieviski kaut ko stāsta ^%^&(#, bet es neko nesaprotu! :D
man jau likās normāli serviss kā serviss, ko vajag to sataisa! ;)

Ja tas BBS ir uz Tallinas ielas tad tas ir tāds šarasķina kontora.
Darbu kvalitāte zem katras kritikas. Viss P*hoi visu taisa pui dui.
I pofig ka pat uz kvalitāti ka taisa pazīstamajiem priekš firmas
Pēdējo reizi laboja DEALER - 25. Oktobris 2011, 21:46, kopā labots 1 reizi.
Publicēt atbildi