Publicēt atbildi

Re: MB remonts.

28. Februāris 2018, 22:36

Ja es saprotu tad OM617 un W126 tas ir dažadas lietas tapec ka OM617 biji tikai uz 300 SD Turbodiesel un tie biji ražoti uz USA... bet protams ne visu Mercedes-Benz vesture es zinu, un ja es nemaldos. :hmz:

Cilvekam taču W116... interneta var atrast visu to vakum sistemu, un galvenais pareizi vinu uzlikt, ka arī parbaudit lai visi galvenie elementi strada.

28. Februāris 2018, 22:51

MB-190 rakstīja:Ja es saprotu tad OM617 un W126 tas ir dažadas lietas tapec ka OM617 biji tikai uz 300 SD Turbodiesel un tie biji ražoti uz USA... bet protams ne visu Mercedes-Benz vesture es zinu, un ja es nemaldos. :hmz:

Cilvekam taču W116... interneta var atrast visu to vakum sistemu, un galvenais pareizi vinu uzlikt, ka arī parbaudit lai visi galvenie elementi strada.

Viņam dīzelis tur neoriģināls M110 motora vietā. Attiecīgi vakuuma sistēma gan jau ir mazs frankenšteins.

01. Marts 2018, 10:18

Par to jau stāsts:) It kā jau viss strādāja, bet lielas, ka kaut kur ir noplūde (-s). Nav tā, ka viss jāliek no nulles, kaut gan varbūt pat būtu labāk likt no jauna visu. Aleksej, tu varētu mēģināt? Man absolūti nedeg - tāpat pa ziemu netiek braukts.

15. Augusts 2019, 13:14

Pareiza autoservisa izvēle ir galvenais priekšnoteikums, kas palīdzēs nodrošināt tava auto ilgmūžību un atbilstošu veiktspēju. Tavam auto nepieciešami autoserviss Rīgā, kas savu darbu veic profesionāli un atbildīgi. Latvijas skarbais ceļa segums, tāpat arī automašīnas nolietojums pieprasa īpašas rūpes un uzmanību. Tu vari uz mums paļauties! Mūsu autoserviss Rīgā piedāvā iepazīsties ar mūsu piedāvāto darbu klāstu un cenām - būsi patīkami pārsteigts. Automeistars nodrošinās tava auto remontu un apkopi visaugstākajā līmenī:

* Mēs strādājam ar modernu tehnisko aprīkojumu, kas ļauj paveikt darbus autoservisā ātri un kvalitatīvi.
* Vienmēr parādīsim tev auto bojātās detaļas un detalizēti izskaidrosim veicamos remontdarbus, piemēram, savirzes regulēšanu, un attiecināmās izmaksas.
* Mūsu autoservisā darbojas profesionāli auto remonta speciālisti, kas spēs atrast piemērotāko risinājumu arī sarežģītākajos remontdarbos.

Atbrauc ciemos uz Automeistars autoservisu Rīgā, Teikā pārliecinies par to klātienē!

https://automeistars.lv/lv/autoserviss-riga/automobilu-remonts
Publicēt atbildi