09. Novembris 2017, 19:30
09. Novembris 2017, 20:03
09. Novembris 2017, 21:08
09. Novembris 2017, 21:22
Mizx rakstīja:Krown nekādā gadījumā. Viņi sabojā virsbūvi un ideja ir tāda pati kā ja WD40 nolemtu izmantot eļļas vietā — darbotos tikai regulāri apstrādājot, pretējā gadījumā ir sliktāk kā bija pirms.
Cita lieta, ka pēc šiem slapjajiem mēnešiem tur, kur vajadzētu sapūst pretrūsas līdzekļus, viss ir slapjš. Nokavēji, šis ir par vēlu, lai runātu par auto ieziemošanu, piedevām, sāli Tavs auto tagad jau sarijies arī nejēgā — ielas sāla jau labu laiciņu. Man ieteica tagad par to nedomāt, bet atstāt uz vasaru un laiku, kad auto ir tiešām viscaur izžuvis, uz slapja nebūs tas.
. Jāmēģina sarunāt, ka auto var pastāvēt iekšā un izžūt. TrisstaruEDZA piedāvātais variants izskatās labs, jo viņi visu skalo un žāve. Jekburā gadījumā būtu kāds serviss kuru tu rekomendētu šim nolūkam?TrisstaruEDZA rakstīja:Vari paintereseeties sintija auto guuglee pameklee....man ieteica bet taa arii neaizdzinu.nu krovns uzliimi dod. Ko uz autinja uzliimeet:)
09. Novembris 2017, 21:34
LastPhoenix rakstīja:Mizx rakstīja:Krown nekādā gadījumā. Viņi sabojā virsbūvi un ideja ir tāda pati kā ja WD40 nolemtu izmantot eļļas vietā — darbotos tikai regulāri apstrādājot, pretējā gadījumā ir sliktāk kā bija pirms.
Cita lieta, ka pēc šiem slapjajiem mēnešiem tur, kur vajadzētu sapūst pretrūsas līdzekļus, viss ir slapjš. Nokavēji, šis ir par vēlu, lai runātu par auto ieziemošanu, piedevām, sāli Tavs auto tagad jau sarijies arī nejēgā — ielas sāla jau labu laiciņu. Man ieteica tagad par to nedomāt, bet atstāt uz vasaru un laiku, kad auto ir tiešām viscaur izžuvis, uz slapja nebūs tas.
Un tagad es jūtos, kā ******, jo biju pilnībā pārliecināts, ka sāls uz mūsu ceļiem vēl nav :(. Jāmēģina sarunāt, ka auto var pastāvēt iekšā un izžūt. TrisstaruEDZA piedāvātais variants izskatās labs, jo viņi visu skalo un žāve. Jekburā gadījumā būtu kāds serviss kuru tu rekomendētu šim nolūkam?
10. Novembris 2017, 08:49
10. Novembris 2017, 10:25
15. Novembris 2017, 08:48
benzman rakstīja:Vecā žiguļu recepte bija tāda, ka transmisijas eļļu (Nigrol) jauca kopā ar auto vasku (Movil) un ar to pūta iekšējās konstrukcias. Tie žiguļi, kas bija nopūsti vēl tagad brauc!![]()
Vislabāk, protams, ka var apstrādāt konstrukciju izjaucot auto, bet tas ir ilgi, līdz ar to dārgi, tāpēc, domāju, ka Krown ir labākais risinājums, ko tirgus šobrīd piedāvā auto iekšējo konstrukciju apstrādes ziņā. Te protams atsevišķs stāsts ir par virsbūves urbšanu. Tieši šī iemesla pēc es personīgi uz Krown auto nedzītu, jo negribu, lai man tur visu saurbj.
Attiecībā uz to, ka auto iekšējās konstrukcijas mazgā, tad žāvē. Man tas vairāk skan pēc pasaku stāstīšanas, jo process ir ļoti laikietilpīgs, kas prasa daudz darba, vietas, kur turēt auto un tāpat iekšējās konstrukcijas tik viegli neizžāvēsi!
15. Novembris 2017, 09:00
15. Novembris 2017, 09:03