10. Jūnijs 2010, 10:03
nu ar servisiem Latvijā tiešām ir auzas, pamatīgas.
Vai tiešām visi normālie meistari ir iekš UK ?
10. Jūnijs 2010, 10:11
Redz, es pat neprasu neko labot. Tikai precīzi veikt diagnostiku. Pārējo pats izdarīšu.
10. Jūnijs 2010, 10:31
10 June 2010 10:01:21 RG rakstīja:
Ir pilnīgi un konkrēti apnikusi servisu attieksme pret savu darbu diagnostikas jomā.
Nepamierina piekares darbība. Gandrīz viss ir nomainīts. Servisi liela piekari kā jaunu.
Vai nu es esmu palicis pārak prasīgs vai arī tiešām servisi ir slīmesti.
Apnicis visu pēc kārtas mainīt. Pasakiet kādu patiešām gudru vietu, kur pārbaudīs piekari un patiešām pateiks kas ir pie vainas?
Ko nozīmē neapmierina piekares darbība?Kas tieši?
10. Jūnijs 2010, 10:42
RG, tev tas auto kautkāds šķībs, ja maina un maina, bet nevar atrast, kas tieši?!
10. Jūnijs 2010, 10:44
10 June 2010 11:11:02 RG rakstīja:
Redz, es pat neprasu neko labot. Tikai precīzi veikt diagnostiku. Pārējo pats izdarīšu.
Ved uz Domeniku. Šie tur tādi piekasīgi. Pateiks katru sīkumu, kas jāmaina. Vai pareizi, nezinu...
10. Jūnijs 2010, 10:56
Domeniksā jau biju. Neko tur nejēdz.
Problēma ir tajā, ka uz liela ātruma mašīnas aizmugure kļūst ļoti nestabila. Tas pats ir novērots iebraucot bedrē. Pakaļa nostaigā nedaudz. Servisos neko nezin.Saka, ka viss kruta.
10. Jūnijs 2010, 11:15
10 June 2010 11:56:36 RG rakstīja:
Domeniksā jau biju. Neko tur nejēdz.
Problēma ir tajā, ka uz liela ātruma mašīnas aizmugure kļūst ļoti nestabila. Tas pats ir novērots iebraucot bedrē. Pakaļa nostaigā nedaudz. Servisos neko nezin.Saka, ka viss kruta.
amji un aizmugurējās bukses ir oki?
10. Jūnijs 2010, 11:17
Tas ir jautājums ko es uzdodu servisā un saņemu atbildi - jā, tur viss ir ok.
Pirms tam nomainīju visādas peldošās bukses utt. Diezgan daudzas vispār nomainīju. Amji - hvz. Neesmu spečuks, tādēļ servisā arī prasu.
Tā pat vien nomainīt arī vairs negribu. ZB tie eksperimenti.
10. Jūnijs 2010, 11:17
A ti ne zabil, skoljko let tvojemu avto? ne novij uzhe! Mozhet delo v etom kak raz, zhelezo samo uzhe ustavatj na4inajet.
Mne tozhe vechno kazhetsa, chto gde-to chto-to gremit ili ne tak rabotajet i ne mogu ponjatj, dejstviteljno preblema v mashine ili u menja uzhe problemi, paranoja nachalasj

:lol:
10. Jūnijs 2010, 11:18
Nu večukiņ, es visu saprotu, bet kāds dzelzis var tā nogurt, ka mašīnai dirsa mētājās pa ceļu?