Publicēt atbildi

Servisi un pieredze

07. Maijs 2006, 23:29

Weee nu izlasot visu augstāk rakstīto tīri vai bail paliek :?
No savas puses varu pastastīt par servisu "Raiser". Nu cenu līmenis tur vel ta sev, bet atteiksme pilnīgi ČAU!!!! Cik riezes esmu gajis kautko taisīt esmu aizgājis nedaudz izbesījies, laigan taisa viņi normāli....

Kads var ieteikt labu auto elektriķī? (tikai plizz netādu kas ar pašmācības rokasgrāmatu stiagā :P )

Servisi un pieredze

10. Maijs 2006, 14:14

vai kads var iedot Taxi radio+ servisa talruni vai Genseka talruni? nekur foruma nevaru atrast... :(

Servisi un pieredze

10. Maijs 2006, 14:25

Taxi+.7131776
Manejo tur tiri labi saremonteja salidzinot ar citiem kantoriem. Un cenas - loti pienemamas.

Servisi un pieredze

10. Maijs 2006, 14:42

[user]153359|Nevermind|[/user]Weee nu izlasot visu augstāk rakstīto tīri vai bail paliek :?
No savas puses varu pastastīt par servisu "Raiser". Nu cenu līmenis tur vel ta sev, bet atteiksme pilnīgi ČAU!!!! Cik riezes esmu gajis kautko taisīt esmu aizgājis nedaudz izbesījies, laigan taisa viņi normāli....

Kads var ieteikt labu auto elektriķī? (tikai plizz netādu kas ar pašmācības rokasgrāmatu stiagā :P )

Raisers jau vairāk ir audi serviss...

Servisi un pieredze

10. Maijs 2006, 19:34

Nu ja vairak jau Audi (es agrāk ar audiku gazu) bet sen4a Mersi ar dzenāju piekari taisīt un vēl šo to. Un firma kur strādāju arī tur auto remontē. Koroče krutī ka gribi - bet pati attieksme pret klientu tur ir pilnīgi čau....

Servisi un pieredze

10. Maijs 2006, 22:43

A es remonteeju pats un man viss pover,nav probleemu ar tiem meesla servisiem!!!

Servisi un pieredze

16. Maijs 2006, 08:02

[user]102402|vazukis|[/user]A es remonteeju pats un man viss pover,nav probleemu ar tiem meesla servisiem!!!

Nē nu respekt tev ja visu vari pats saremontet :clap: Es ar cenšos ar katru sīkumu uz servisu nebraukt kā daži labi pazīstamie. Vienkārši ir tadas lietas kurās esmu galīgi stulbs un tamdēļ pats nelienu bet atstāju meistaru ziņā :whistle:

Kādam ir bijusi saskare ar servisnu "MB Buss" ??? Tur netikaj busiņus remontē bet arī vieglos.

Servisi un pieredze

16. Maijs 2006, 08:13

Kādam ir bijusi saskare ar servisnu "MB Buss" ??? Tur netikaj busiņus remontē bet arī vieglos.

sajuacu mazliet nevis MB Buss, bet gan MB Auto mani interesē :blush:
Taka ja kāds MB Auto ir bijis gribu dzirdēt atsauksmes!!! ;)

Servisi un pieredze

14. Augusts 2006, 14:19

Vai kādam ir bijusi pieredze ar AUTO BRASLA servisu?!

Servisi un pieredze

14. Augusts 2006, 14:26

[user]45272|Rays|[/user]Vai kādam ir bijusi pieredze ar AUTO BRASLA servisu?!

Kur tas ir??? Dažreiz pēc vietas vieglāk atcerēties, nekā pēc nosaukuma...
Publicēt atbildi