Publicēt atbildi

Servisi un pieredze

28. Marts 2011, 10:44

Vai kaads nezin servisu uz Lubanas ielas, kura var remontet turbinas un turpat arii vinas liek virsuu massinai? Var kads palidzet?

Servisi un pieredze

28. Marts 2011, 11:17

Nezinu par Lubanas ielu,bet darba busam vedu nonemtu uz Granita ielu 3,saucas Turbomotors.Par remontu ja pareizi atceros bij ls260.

Servisi un pieredze

17. Aprīlis 2011, 18:16

08 August 2010 12:31:40 Misters X rakstīja:
ar to ieteikšanu ir kā ir: viens ir sajūsmā, cits atkal lamājas kā traks :D

varu tikai teikt, ka ir daži servisi, kur var vest, bet jāseko līdzi vienmēr.

PM!

Vai vari ari man ieteikt kadu labu servisu par piekares lietam uz PM protams! Savadak uz mani lamajas jau!:)

Servisi un pieredze

16. Maijs 2011, 15:24

Neiesaku braukt uz Sia "Topers" Bukultu ielā.
Attieksme 0; kvalitāte mīnus 1
Jau rudenī tur biju mainīt riepas ar darba auto (mums līgums ar viņiem)
Toreiz ierodoties norunātajā laikā, atdodot auto pēc pusstundas prasīju - vēl ilgi, atbilde bija pretjautājums- Jūs steidzaties?!
Kolēģim bija līdzīgi - 1.5H mainīja riepas.

Šoreiz biju nodevis auto kārtējai apkopei un uzskaitījis darāmās lietas, ieskaitot pat tādas kā numura apgaismojuma spuldzītes nomaiņa, ko apkopē tāpat vajadzētu fiksēt un nomainīt.
Šodien braucot savākt auto jau pārsteidza attieksme - sagaidījis kamēr atgriezīsies pieņēmējs un sveicinot viņu šis neatbildēja ne labdien, ne atvainojiet, vien aizgāja runāt ar kādu sev pazīstamu džeku kas stāvēja aiz manis rindā. Sagaidot auto neviļus paskatījos uz numura apgaismojumu kur nedega jau arī otra spuldzīte. Uz maniem iebildumiem šis pieņēmējs/vadītājs atbildēja ka es neesot teicis un ka apkopē spuldzes arī nepārbauda. Tomēr ievedot boksā pēc minūtēm 40 spuldzītes bija nomainītas.

Par tādām lietām pēc apkopes kā radio koda uzstādīšana un pulksteņa noregulēšana vispār neprasīju.

Tas serviss apkalpo arī pašvaldības policijas auto, tāpēc šie laikam specializējušies uz konkursu rakstīšanu.

Re: Servisi un pieredze

04. Marts 2013, 21:48

Ir kāda vieta Bauskā uz kuru var droši braukt? Jeb jādomā tālāks maršruts. Biju te vienā iebraukusi izpūtēju metināt, sametināja, labi uz nagiem skatoties, bet tur piekoptā virtuve neuzrunāja.
Publicēt atbildi