Switch to full style
Publicēt atbildi

Labākie MB servisi (pēc pieredzes):

01. Februāris 2009, 21:55

Lūdzu, pastāstiet par servisiem, kuros strādā MB speciālisti un tiešām visu izdara kā pienākas nevis, lai ievilktu "ķeksīti" ka darbs paveikts. :)
Mans piemērs:
"Domenikss" - laba vieta - visiem zināma - dārgi maksā;
SIA "Uitehs" - profi elektronikā - saveda kārtībā displejus

Lūdzu, Jūsu piemērus par servisiem, lai zinu/ām, kur griesties vajadzības gadījumā.
Paldies! ;)

01. Februāris 2009, 22:05

Katram gadās brāķīši. Te jau šāda diskusija tika sākta, ne pie kā nenoveda. Ja par Domeniksu, tad ar kompetenci ir pārāk dažādi — pašam nācās vienam puisim mašīnā stāstīt un rādīt, kas ir kas un kā tas darbojas. Un ne kaut kas specifisks, bet MB tipiskas lietas. Tā kā tas vienmēr ir kā veicas — no vienas puses tajā pašā Domeniksā viss forši, no otras vienmēr iespēja uzrauties uz kādu, kurš tur laikam pirmo dienu un par Mercedes nezina pamatlietas.

01. Februāris 2009, 22:14

brabus bikerniekos,labas cenas daudz zemakas kaa domenika un laba kvalitate

01. Februāris 2009, 22:15

[user]371669|AMGRacer|[/user]brabus bikerniekos,labas cenas daudz zemakas kaa domenika un laba kvalitate

Jā, bet viņi nelabos jebkuru Mercedes-Benz, tas jāņem vērā.

01. Februāris 2009, 22:19

kapec nelabos?esmu braucis uz turieni ar visadiem gan ar 2.9tdi acaino gan ar parasto acaino utt!nekadu problemu!

01. Februāris 2009, 22:23

Aizbrauc ar W140 — tos arī jau ņem pretī tikai savējos. Par W124 vispār negribēs runāt. Jauno MB servisa konveijers un viss.

01. Februāris 2009, 23:24

Jā, grūti jums tai stoļicā tik daudz servisu, ka nezin kuru izvēlēties!

02. Februāris 2009, 11:38

Nezinu vai šo var pieskaitiit pie labakiem servisiem, bet Jūrmalā, Kauguros ir serviss, kur man nomainija W140 vidējo stūres tjagu kopā ar savirzes regulēšanu (lazera) par nieka Ls-17, darba zinja tas aiznjema mazak nekaa 2 st. nezinu vai tas ir dargi, bet serviss nav liels, kaadi 4 boksi, bez īpašiem navarotiem, mehaniķis izskatijas sakarīgs... Manuprāt normāls Krizes laika serviss... :)

02. Februāris 2009, 13:43

Viennozīmīgi manējais! :D Lēti un kvalitatīvi! ;) Vēl varu ieteikt servisu pie Spilvas lidostas!

12. Februāris 2009, 09:34

kur mainīt w201 pakaļējo gultni? mans paziņa, kurš parasti visvisādus sīkumus apdara pateica, ka gultni nevar nomainīt, tāpēc meklēju normālu servisu. cik vispār tāds prieks var maksāt?
Publicēt atbildi