13. Janvāris 2008, 19:14
a mēs runājam par jaunu stiklu ko Tu tirgo. Un nesaktoties uz to vai stikls plīst pats no sevis vai neplīst, garantijai ir jābūt vis maz divi gadi!!! Un ja nav, tad jāprasa no kurienes Tu ņem tos stiklus?
Un,ja mēs runājam par MB stiklie, tad tie ne tikai mēdz plīst, bet arī atslāņoties. Piemēram kupejām pakaļējais stikls. Un ja man viņš pēc pusotra gada sāk atslāņoties, tad Tu man pateiksi, ka pats esmu vainīgs? 8D
13. Janvāris 2008, 19:22
Neiet runa ka stikls sabojāts mehāniski bet tieši tā kā dobermans saka!
13. Janvāris 2008, 19:23
Pēc pusotra gada atslēņōjas tikai PS Paņevežas stiklas, bet 124 kupejai viņi aizmugurējo nemāk uztaisīt!
Par to gada garantiju es vienkārši pateicu tā tāpēc ka Vējstikls dod gadu garantiju!
Ja gribat es varu dot 3 gadi, bet tad jāprasa Pilkinhton rūpnīcai vai es to varu darīt!
13. Janvāris 2008, 19:27
nu vot.tad noskaidro ko pats vari un jo nevari un tad cilvēkiem piedāvā savus pakalpojumus.
13. Janvāris 2008, 19:32
Pagaidām es stiklus tāpat pērku no lielajām stiklu firmām Rīgā (par savām cenām), un tāpēc ar tām papīru un garantiju lietām ir kā ir, bet ar laiku mēs visi augam!
Pagaidām es vairāk spiežu uz servisu izbraucot pie klienta!
13. Janvāris 2008, 19:39
a tu stiklus arī pulē? man viņš tāds švīkains palicis......
13. Janvāris 2008, 19:48
[user]261791|Doberman|[/user]a mēs runājam par jaunu stiklu ko Tu tirgo. Un nesaktoties uz to vai stikls plīst pats no sevis vai neplīst, garantijai ir jābūt vis maz divi gadi!!! Un ja nav, tad jāprasa no kurienes Tu ņem tos stiklus?
Un,ja mēs runājam par MB stiklie, tad tie ne tikai mēdz plīst, bet arī atslāņoties. Piemēram kupejām pakaļējais stikls. Un ja man viņš pēc pusotra gada sāk atslāņoties, tad Tu man pateiksi, ka pats esmu vainīgs? 8D
Vispaar jau ja grib baigas garantijas tad peerkam Original par iespaidiigu
ciparu
Neviss pashu leetako variantu un pectam veel diikt peec kaukaadas 3 gadu garantijas 8D
13. Janvāris 2008, 19:52
[user]348501|eede|[/user]a tu stiklus arī pulē? man viņš tāds švīkains palicis......
Nēe ar tādām muļķībām nnodarbojos un citiem neiesaku!
13. Janvāris 2008, 19:53
Original priekšējais stikls 160 Ls. Bet ne caur Doemniku un atkal bez garantijas
13. Janvāris 2008, 19:57
[user]261791|Doberman|[/user]Original priekšējais stikls 160 Ls. Bet ne caur Doemniku un atkal bez garantijas

A cik prasa par origjinaalo C124 pakaljeejo ???
Pedejo reiz man uzradijas ap 600- 700 ls