13. Janvāris 2008, 17:50
oberman, patērētāju aisardzības biedrība varētu šo procesu atvieglināt... tikai jautāums vai tavi nervi un brīvais laiks ir gats tai jebļai.....
13. Janvāris 2008, 17:50
[user]203592|the_jok3rz|[/user]
[user]8980|Bismarks|[/user]
[user]382597|laurisko|[/user]Ķīmiskā tīrīšana notiek pavisam nopietni ar visu sēdekļu ņemšanu ārā!
Un maksā tas no 50-120Ls Adas salons unversālim, ja tumšš tad 70Ls, ja gaišš tad 90Ls
Aha, paldies un kur notiek šis pasākums?
Eu nu kamōn pietiks offtopikot! Ja par lietu tad par lietu!
ķīmiskai tīrīšanais tikai izveidots atsevišķs topiks!
http://www.mbclub.lv/board/?parentid=47&id=382754#last
13. Janvāris 2008, 17:53
[user]348501|eede|[/user]oberman, patērētāju aisardzības biedrība varētu šo procesu atvieglināt... tikai jautāums vai tavi nervi un brīvais laiks ir gats tai jebļai.....
protams,ka nav ne laika, ne nervu. Pastāv arī citi kantori kur pirkt šīs lietas par cilvēcīgiem noteikumiem.
13. Janvāris 2008, 17:57
+1 dober.. labāk 5Ls vairāk, bet vismaz nav čakatrs +apkalpošana 100X labāka.
13. Janvāris 2008, 18:04
[user]188304|becker|[/user]Tas nozīmē ka garantija ir divi gadi un ja pēc pusotra gada tev nojūk tad ej pie pārdevēja un saki ko Tu man iesmērēji, ja pārdevējs liek mīksto tiesā iekšā un pārdevējs vel dabūs atmaksāt visus izdevumus un tavu patirsto laiku čakarējoties at šiem laužņiem!
Mums visi te grib taisīt lielo biznesu bet atbildību gan negrib neviens uzņemties!
A tu domaa ka godiigi vispaar var kauko nopelniit ..... :whistle:
13. Janvāris 2008, 18:37
[user]382567|Reinis___|[/user]sia "vejstikls" ,, ari labas kvalitates stikli , laikam mezciemaa , , iisti nezinu vai mezciemaa , bet uz to pusi bija , nezinu tape , ka nesu no Rigas 8D
Šmerlī...
13. Janvāris 2008, 18:45
Nu tad tā lielie gudrinieki paskatīšos ko jus teiksiet kad jums kādz urla izgāzīs sānu stiklu un aizstieps maģi, un tad jūs pazvanīsiet uz Vējstiklu (kur as agrāk strādāju un tur ir palikuši tikai mācekļi) un jums tur pateiks pierakstieties uz otrdienu. A Jums būs jābrauc uz ārzemēm darīšanās! :?
Kādu gaantiju Latvijā es varu iedot mašīnai kura ir nākusi nezin no kurienes un nezin cik reizes ir bijusi uz vāka, par ko jūs vispār domājat!
O.K. Ja ir orģinālais stikls kas stāv vēl no rūpnīcas un auto nav sists (ko reāli pierādīt nevaru) tad garantija ir tikmēr kamēr noķersi pirmo akmeni!
Stikli nekad paši no sevis neplīst!
Kādu garantiju es varu iedot (piemēram) citroen automašīnai kurai stikls ir saplīsis dzenot pilnīgi jaunu auto nost no treilera!
13. Janvāris 2008, 18:48
Iet runa nevis par galīgi jaunu, bet par to ko TU pārdod un neiet runa ja urla izsit. iet runa ka stikls pats saplīst!
13. Janvāris 2008, 18:50
Stikls nekad pats no sevis nesaplīst!
13. Janvāris 2008, 18:51
[user]382597|laurisko|[/user]Stikls nekad pats no sevis nesaplīst!
Es pārdodu jebkura veida autostiklus gan jaunām gan vecām mašīnām!