Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 108 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Logu tonēšana
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 16:42 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Februāris 2007, 14:40
Atbildes: 395
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: C124 E320 Sportline

Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]Reaala situaacija no dziives:...atbrauc cilveeks taisiit jaunu TA (pirms tam noraava pleevi no saanu logiem)..iziet pa pirmo zorti...tachu TA nakleiku kompis nedod aaraa..kas par lietu??...viss tak kaartiibaa!!...atnaak mainas priekshnieks ..atnes divus foto ...a tur mashiina nofocheeta ar tumshiem logiem ...kaut kur pilseetaa.. staavam!!....izraadaas municipaaliem ir tiesiibas focheet mashiinas ar paarkaapumiem ...kaa piemeeram tumshie logi!!! :?...bildes nosuuta uz TA un tur uzliek liegumu!! ;)

Tas ir psc... 8D bet nu tādi gadījumi ir 1:1000...

Auto aplīmēšana, signalizācijas, Xenon, parkošanās sensori, auto pulēšana u.c.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 16:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

tā būs arvien vairāk un biežāk...

žēl, arī es esmu plēvju piekritējs

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 17:36 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]Reaala situaacija no dziives:...atbrauc cilveeks taisiit jaunu TA (pirms tam noraava pleevi no saanu logiem)..iziet pa pirmo zorti...tachu TA nakleiku kompis nedod aaraa..kas par lietu??...viss tak kaartiibaa!!...atnaak mainas priekshnieks ..atnes divus foto ...a tur mashiina nofocheeta ar tumshiem logiem ...kaut kur pilseetaa.. staavam!!....izraadaas municipaaliem ir tiesiibas focheet mashiinas ar paarkaapumiem ...kaa piemeeram tumshie logi!!! :?...bildes nosuuta uz TA un tur uzliek liegumu!! ;)

Tas nu gan mulkibas! tur bus bijis cits iemesls! logi drikst but toneti, bet lidz kautkadam tur minimalam procentam, a lai tevi soditu par tadu parkapumu viniem janovieto viens dachiks iekshpuse logam, bet otrs arpuse un tad izmera par cik % aptumshots! un ja bij teiksim drumaka spogulpleve un municipali nobildeja, tad vajadzeja but uz loga soda kvitij vai bridinajumam! a par to ka kautkad tev bijushi tumshi logi nevar tev uzlikt liegumu uz TA tadjau tikpatlabi var var uzlikt liegumu katram kas brauc ar otro Golf kuram kautkadas kinieshu lampas pec skates ieliktas aizmugure! ar tadiem pilna Riga! a uz skati iznem un ieliek orginalos... un TA loga!!! taka tur tavam pazinam bus bijis kads cits iemesls kapec skati nedeva!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 17:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Decembris 2006, 14:54
Atbildes: 318
Atrašanās vietas: Rēzekne
Mašīna: HP-555

Ja tu nezināji tad nau tādas plēvēs kura būtu tumša un varētu iziet TA, jo pašam logam jau no rūpnīcas nāk tonējums un uzlīmējot mazāko plēvi virsū tur jau sanāk par daudz

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 17:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...bet protams ka mashiinai pirms TA bija galiigi tumshi logi!!!...tiem kam ir ietoneets ieveerojot normu nekas nedraud!!....un veel... es biju aculiecinieks shim gadiijumam!!!...domaaju ka tas notiek biezhaak kaa 1:1000 ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 17:51 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Decembris 2006, 13:57
Atbildes: 2784
Atrašanās vietas: LV, Vlm.
Citēt:
[user]222998|_atkal_es_|[/user]
Citēt:

Tas nu gan mulkibas! tur bus bijis cits iemesls! logi drikst but toneti, bet lidz kautkadam tur minimalam procentam

Uz priekšējiem logiem nedrīxt būt nekādas ple`ves, izņemot caurspīdīgo bruņplēvi!tā kā miniālais procents jau ir rūpnicas stikliem!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 17:56 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]203592|the_jok3rz|[/user]
Citēt:
Citēt:

Tas nu gan mulkibas! tur bus bijis cits iemesls! logi drikst but toneti, bet lidz kautkadam tur minimalam procentam

Uz priekšējiem logiem nedrīxt būt nekādas ple`ves, izņemot caurspīdīgo bruņplēvi!tā kā miniālais procents jau ir rūpnicas stikliem!

Es runaju par priekshejiem sanu stikliem! Uz DURVIM!!! Nav dzirdets ka kads drumi notonetu priekshejo!!! :D :D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 17:57 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
Citēt:
[user]203592|the_jok3rz|[/user]
Citēt:
[user]222998|_atkal_es_|[/user][quote][user]6695|RIPS|[/user]Reaala situaacija no dziives:...atbrauc cilveeks taisiit jaunu TA (pirms tam noraava pleevi no saanu logiem)..iziet pa pirmo zorti...tachu TA nakleiku kompis nedod aaraa..kas par lietu??...viss tak kaartiibaa!!...atnaak mainas priekshnieks ..atnes divus foto ...a tur mashiina nofocheeta ar tumshiem logiem ...kaut kur pilseetaa.. staavam!!....izraadaas municipaaliem ir tiesiibas focheet mashiinas ar paarkaapumiem ...kaa piemeeram tumshie logi!!! :?...bildes nosuuta uz TA un tur uzliek liegumu!! ;)

Es runaju par priekshejiem sanu stikliem! Uz DURVIM!!! Nav dzirdets ka kads drumi notonetu priekshejo!!! :D :D :D[/quote]
Speciāli tev, mēs arī domājām par priekšējām durvīm lol, tev vajadzētu tā kā saprast, jo priekšējo stiklu netonē! :banghead:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 18:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Esmu dzirdējis, ka vienam cilvēkam uz W220 aizmugurē ir 100%, bet priekšā arī vējstikls līdz pusei notonēts! 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2007, 18:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]26014|Roma|[/user]Esmu dzirdējis, ka vienam cilvēkam uz W220 aizmugurē ir 100%, bet priekšā arī vējstikls līdz pusei notonēts! 8D

Nu `vejstiklam drīxt būt 14cm strīpa jebkāda tumšuma!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 108 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012