Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 108 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Autors Ziņojums
 Tēma: Logu tonēšana
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Septembris 2011, 12:15 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2010, 09:51
Atbildes: 2304
Atrašanās vietas: Rīga,Lavija
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
19 September 2011 11:22:43 AS rakstīja:
Eu, es atkal esmu iekūlies šeit ar tāu pašu jautāumu.....

Kur tos logus būtu vislabāk notonēt? Palasīju visu topiku, bet nekāa, kā tikai 101 jautājums no manas puses :D

Man kaut kur ir sertifikāts par logu tonēšanu :) no 90-to gadu pirmsākuma :). Jaunībā ar to nodarbojos. Varu par to lietu pastāstīt un parādīt dažas nianses attiecībā uz tonēšanu. Tad pats varēsi brīvajā laikā trenēties :D

Bet šodien stiklu tonēšana nemaz tik dārgi nemaksā. Iebrauc Artilērijas ielā ( laikam 29-numurs) DARTS. Uzjautā tur par cenām. Viņi strādā labi, vismaz man nav pretenziju !

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Logu tonēšana
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2015, 21:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Maijs 2014, 17:36
Atbildes: 1441
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Rīgas Satiksme
Es gribēju uzsākt to lietu ar tonēšanu, bet jau pieci lietuviešu ruļļi cauri, un neviena normāla rezultāta :D Nevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga? :D Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2015, 23:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
salventiy rakstīja:
Es gribēju uzsākt to lietu ar tonēšanu, bet jau pieci lietuviešu ruļļi cauri, un neviena normāla rezultāta :D Nevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga? :D Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?

Pēc pieredzes — sāc ar normālu plēvi. Jo tikai tāda turēsies, visu nenosmērēs, nesaplīsīs un neizbalos. Kā arī būs viegli noņemama, ja gribēsies tīrus logus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Marts 2015, 00:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:

Pēc pieredzes — sāc ar normālu plēvi. Jo tikai tāda turēsies, visu nenosmērēs, nesaplīsīs un neizbalos. Kā arī būs viegli noņemama, ja gribēsies tīrus logus.

Kur ņemt to normālo? Pie mums, pagaidām visos veikalos, kur tas varētu būt, man dod tikai jau satītu leituku plēvi, un to es vairs negribu :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Marts 2015, 00:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
salventiy rakstīja:
Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:

Kur ņemt to normālo? Pie mums, pagaidām visos veikalos, kur tas varētu būt, man dod tikai jau satītu leituku plēvi, un to es vairs negribu :D

3M? To tak jāvar pasūtīt. Nebrīnītos, ja nopietni kantori paši sev vestu un citiem netirgotu, lai nebojātu konkrētu plēvju imidžu. Vai netaisītu lieku konkurenci.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Marts 2015, 00:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:

3M? To tak jāvar pasūtīt. Nebrīnītos, ja nopietni kantori paši sev vestu un citiem netirgotu, lai nebojātu konkrētu plēvju imidžu. Vai netaisītu lieku konkurenci.

Mums servisos, kuros ar to nodarbojas, ir labas, kvalitatīvas plēves, bet neviens nesaka, kur iegādāties, tas ir pašsaprotami, es arī saprotu, ka normāla plēve nemaksās kā lietuviešu- 5m- 5eur :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2015, 12:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Lūk konkrēta CSDD atbilde ar logu tonēšanas stiprumu. Jo iepriekš lasīju, ka nekā nevarējāt vienoties, kam ir taisnība :D

Labdien!

Atbildot uz Jūsu jautājumiem paskaidrojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2004.gada 29.aprīļa noteikumu Nr.466 "Noteikumi par transportlīdzekļu tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem" (http://www.likumi.lv/doc.php?id=88101) 627.koda minētajām prasībām, priekšējo stiklu (vējstiklu) aizliegts pārklāt ar jebkāda veida pārklājumiem. Priekšējā stikla (vējstikla) un pārējo vadītāja redzamības zonā esošo automobiļa stiklu (vadītāja durvju un vadītājam blakus sēdošo pasažieru durvju stiklu, kā arī stiklojuma starp vējstiklu un šīm durvīm) gaismas caurlaidība nedrīkst būt mazāka par 70 %.

Vieglā automobiļa vējstikla augšmalu drīkst aplīmēt ar caurspīdīgu plēvi, kas nepārprotami ļauj izšķirt luksofora gaismas signālus, tiktāl, cik vējstiklu var aizsegt izgatavotāja uzstādītie salona saulessargi, kad tie pievirzīti maksimāli tuvu vējstiklam. Aizmugurējos sānu stiklus, kā arī pakaļējo stiklu atļauts aplīmēt ar jebkāda veida plēvi (pat necaurspīdīgu), taču jāievēro, ka transportlīdzekļa abās pusēs jābūt aprīkotam ar atpakaļskata spoguļiem. Papildus tam aplīmējot pakaļējo stiklu, atgādinām, ka nedrīkst plēvi līmēt vietā, kur transportlīdzeklim uzstādīts papildus bremžu signāllukuturis. Bremžu signāllukturim jābūt bez pārklājuma un skaidri redzamam.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Marts 2015, 12:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Kur nu vēl izsmeļošāk! Žetons CSDD par atbildi! :super:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 108 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012