19. Septembris 2011, 12:15
19 September 2011 11:22:43 AS rakstīja:
Eu, es atkal esmu iekūlies šeit ar tāu pašu jautāumu.....
Kur tos logus būtu vislabāk notonēt? Palasīju visu topiku, bet nekāa, kā tikai 101 jautājums no manas puses
no 90-to gadu pirmsākuma
. Jaunībā ar to nodarbojos. Varu par to lietu pastāstīt un parādīt dažas nianses attiecībā uz tonēšanu. Tad pats varēsi brīvajā laikā trenēties 
22. Marts 2015, 21:25
Nevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga?
Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?
22. Marts 2015, 23:59
salventiy rakstīja:Es gribēju uzsākt to lietu ar tonēšanu, bet jau pieci lietuviešu ruļļi cauri, un neviena normāla rezultāta :D Nevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga? :D Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?
23. Marts 2015, 00:03
Mizx rakstīja:salventiy rakstīja:Es gribēju uzsākt to lietu ar tonēšanu, bet jau pieci lietuviešu ruļļi cauri, un neviena normāla rezultātaNevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga?
Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?
Pēc pieredzes — sāc ar normālu plēvi. Jo tikai tāda turēsies, visu nenosmērēs, nesaplīsīs un neizbalos. Kā arī būs viegli noņemama, ja gribēsies tīrus logus.
23. Marts 2015, 00:08
salventiy rakstīja:Mizx rakstīja:salventiy rakstīja:Es gribēju uzsākt to lietu ar tonēšanu, bet jau pieci lietuviešu ruļļi cauri, un neviena normāla rezultāta :D Nevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga? :D Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?
Pēc pieredzes — sāc ar normālu plēvi. Jo tikai tāda turēsies, visu nenosmērēs, nesaplīsīs un neizbalos. Kā arī būs viegli noņemama, ja gribēsies tīrus logus.
Kur ņemt to normālo? Pie mums, pagaidām visos veikalos, kur tas varētu būt, man dod tikai jau satītu leituku plēvi, un to es vairs negribu :D
23. Marts 2015, 00:11
Mizx rakstīja:salventiy rakstīja:
Kur ņemt to normālo? Pie mums, pagaidām visos veikalos, kur tas varētu būt, man dod tikai jau satītu leituku plēvi, un to es vairs negribu
3M? To tak jāvar pasūtīt. Nebrīnītos, ja nopietni kantori paši sev vestu un citiem netirgotu, lai nebojātu konkrētu plēvju imidžu. Vai netaisītu lieku konkurenci.
24. Marts 2015, 12:03

24. Marts 2015, 12:55