Publicēt atbildi

Logu tonēšana

19. Septembris 2011, 12:15

19 September 2011 11:22:43 AS rakstīja:
Eu, es atkal esmu iekūlies šeit ar tāu pašu jautāumu.....

Kur tos logus būtu vislabāk notonēt? Palasīju visu topiku, bet nekāa, kā tikai 101 jautājums no manas puses :D

Man kaut kur ir sertifikāts par logu tonēšanu :) no 90-to gadu pirmsākuma :). Jaunībā ar to nodarbojos. Varu par to lietu pastāstīt un parādīt dažas nianses attiecībā uz tonēšanu. Tad pats varēsi brīvajā laikā trenēties :D

Bet šodien stiklu tonēšana nemaz tik dārgi nemaksā. Iebrauc Artilērijas ielā ( laikam 29-numurs) DARTS. Uzjautā tur par cenām. Viņi strādā labi, vismaz man nav pretenziju !

Re: Logu tonēšana

22. Marts 2015, 21:25

Es gribēju uzsākt to lietu ar tonēšanu, bet jau pieci lietuviešu ruļļi cauri, un neviena normāla rezultāta :D Nevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga? :D Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?

22. Marts 2015, 23:59

salventiy rakstīja:Es gribēju uzsākt to lietu ar tonēšanu, bet jau pieci lietuviešu ruļļi cauri, un neviena normāla rezultāta :D Nevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga? :D Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?

Pēc pieredzes — sāc ar normālu plēvi. Jo tikai tāda turēsies, visu nenosmērēs, nesaplīsīs un neizbalos. Kā arī būs viegli noņemama, ja gribēsies tīrus logus.

23. Marts 2015, 00:03

Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:Es gribēju uzsākt to lietu ar tonēšanu, bet jau pieci lietuviešu ruļļi cauri, un neviena normāla rezultāta :D Nevaru saprast, vai man rokas no pēcpuses aug, vai tā plēve tiešām ir tik drausmīga? :D Gribējās uzzināt, ja te kāds ņemas, lai pastāsta par pašu tonēšanas procesu, sīkumiem, kuriem jāpievērš uzmanība, un varbūt caur kādu var pasūtīt normālu tonējamo plēvi?

Pēc pieredzes — sāc ar normālu plēvi. Jo tikai tāda turēsies, visu nenosmērēs, nesaplīsīs un neizbalos. Kā arī būs viegli noņemama, ja gribēsies tīrus logus.

Kur ņemt to normālo? Pie mums, pagaidām visos veikalos, kur tas varētu būt, man dod tikai jau satītu leituku plēvi, un to es vairs negribu :D

23. Marts 2015, 00:08

salventiy rakstīja:
Mizx rakstīja:

Kur ņemt to normālo? Pie mums, pagaidām visos veikalos, kur tas varētu būt, man dod tikai jau satītu leituku plēvi, un to es vairs negribu :D

3M? To tak jāvar pasūtīt. Nebrīnītos, ja nopietni kantori paši sev vestu un citiem netirgotu, lai nebojātu konkrētu plēvju imidžu. Vai netaisītu lieku konkurenci.

23. Marts 2015, 00:11

Mizx rakstīja:
salventiy rakstīja:

3M? To tak jāvar pasūtīt. Nebrīnītos, ja nopietni kantori paši sev vestu un citiem netirgotu, lai nebojātu konkrētu plēvju imidžu. Vai netaisītu lieku konkurenci.

Mums servisos, kuros ar to nodarbojas, ir labas, kvalitatīvas plēves, bet neviens nesaka, kur iegādāties, tas ir pašsaprotami, es arī saprotu, ka normāla plēve nemaksās kā lietuviešu- 5m- 5eur :D

24. Marts 2015, 12:03

Lūk konkrēta CSDD atbilde ar logu tonēšanas stiprumu. Jo iepriekš lasīju, ka nekā nevarējāt vienoties, kam ir taisnība :D

Labdien!

Atbildot uz Jūsu jautājumiem paskaidrojam, ka atbilstoši Ministru kabineta 2004.gada 29.aprīļa noteikumu Nr.466 "Noteikumi par transportlīdzekļu tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem" (http://www.likumi.lv/doc.php?id=88101) 627.koda minētajām prasībām, priekšējo stiklu (vējstiklu) aizliegts pārklāt ar jebkāda veida pārklājumiem. Priekšējā stikla (vējstikla) un pārējo vadītāja redzamības zonā esošo automobiļa stiklu (vadītāja durvju un vadītājam blakus sēdošo pasažieru durvju stiklu, kā arī stiklojuma starp vējstiklu un šīm durvīm) gaismas caurlaidība nedrīkst būt mazāka par 70 %.

Vieglā automobiļa vējstikla augšmalu drīkst aplīmēt ar caurspīdīgu plēvi, kas nepārprotami ļauj izšķirt luksofora gaismas signālus, tiktāl, cik vējstiklu var aizsegt izgatavotāja uzstādītie salona saulessargi, kad tie pievirzīti maksimāli tuvu vējstiklam. Aizmugurējos sānu stiklus, kā arī pakaļējo stiklu atļauts aplīmēt ar jebkāda veida plēvi (pat necaurspīdīgu), taču jāievēro, ka transportlīdzekļa abās pusēs jābūt aprīkotam ar atpakaļskata spoguļiem. Papildus tam aplīmējot pakaļējo stiklu, atgādinām, ka nedrīkst plēvi līmēt vietā, kur transportlīdzeklim uzstādīts papildus bremžu signāllukuturis. Bremžu signāllukturim jābūt bez pārklājuma un skaidri redzamam.

24. Marts 2015, 12:55

Kur nu vēl izsmeļošāk! Žetons CSDD par atbildi! :super:
Publicēt atbildi