Publicēt atbildi

Re: MB C123 salona koka detaļu atjaunošana

10. Aprīlis 2016, 17:55

saskatere rakstīja:w124 centralas konsoles koka atjaninashana cik izmaksatu?

Pm

18. Maijs 2016, 12:46

Pagaidām neatrodu izejas punkta bildes, bet vēl viens MB elements atguvis gandrīz sākotnējo spozmi.

Attēls

Kad saņēmu detaļu, tad roktura laka bija saplaisājusi un pats rokturis izbalējis. Žalūzijas detaļas izliekušās un meta tādus viļņus kā Baltijas jūra rudens vētrās :D

18. Maijs 2016, 13:10

:super:

18. Maijs 2016, 15:24

:love: Uz bildes diežgan labi!

27. Maijs 2016, 16:57

Te viens C124 vidus panelis

Saņēmu (mana kamera)
Attēls

Atjaunoju - noņēmu laku, tonēju, lakoju un pulēju (mana kamera)
Attēls

Tā izskatās uzmontēts atpakaļ uz mašīnas (cita kamera)
Attēls
Prieks, ka atjaunotā detaļas tonējums sakrīt ar blakus esošo "pelnu trauku".

27. Maijs 2016, 17:59

Kopumā esi labi pacenties. :super:
Varbūt gaisma spēlē, bet man izskatās ka tonis līdz galam nesakrīt. Vai plaisu vietās dziļi koks sabojāts un nevar līdz galam izņemt?

27. Maijs 2016, 21:02

Artūrs rakstīja:Kopumā esi labi pacenties. :super:
Varbūt gaisma spēlē, bet man izskatās ka tonis līdz galam nesakrīt. Vai plaisu vietās dziļi koks sabojāts un nevar līdz galam izņemt?

Neesmu dzīvē redzējis kā detaļa izskatās uzmontēta uz mašīnas, bet viennozīmīgi, ka atjaunota detaļa vienmēr atšķirsies no oriģinālās. Jautājums, cik daudz?
Pats jau zini - finierējuma vecums, tonējuma vecums, balēšana, tonējuma materiālu atšķirība, laku atšķirība un šajā gadījumā arī novietojuma atšķirība. Ej nu piedzen :D

Plaisa finierī rodas pirmā un tad saplēš laku. Finierējums ir pilnībā saplīsis un izslīpēt tur nav ko, tikai finierēt no jauna. Atjaunotas detaļas gadījumā man tās plaisas pat patīk - atmiņas par kopā piedzīvoto :shura:
Publicēt atbildi