Switch to full style
Publicēt atbildi

Laku atgūšana

13. Jūnijs 2013, 16:15

Sveiki, var but kurš zin kur var uztaisit Laku atgūšanu koka elementiem no salona. :hvz:

Adrese, cenas un var but kads jau taisa. vai linku uz instrukciju lai pašam to taisit.

Re: Laku atgūšana

10. Jūlijs 2013, 06:18

pa lielam jebkurā krāsošanas servisā tev to laku noslīpēs un pa jaunu nolakos cenas ir individuālas kā kurā servisā.

10. Jūlijs 2013, 08:14

weedheady rakstīja:pa lielam jebkurā krāsošanas servisā tev to laku noslīpēs un pa jaunu nolakos cenas ir individuālas kā kurā servisā.

Šis ieteikums neder. Jo esošo laku tā nemaz nevar visos gadījumos slīpēt — pārāk plāni materiāli. Nākamais ir tas, ka lakot vajag ar īpaši elastīgu un UV noturīgu laku, tai jātur straujas temperatūras pārmaiņas -30/+20 C 20 minūtēs. Ne parastās mēbeļu, ne auto lakas tam nederēs, ja negrib plaisas pēc pirmās ziemas.

10. Jūlijs 2013, 10:08

Mizx rakstīja:
weedheady rakstīja:pa lielam jebkurā krāsošanas servisā tev to laku noslīpēs un pa jaunu nolakos cenas ir individuālas kā kurā servisā.

Šis ieteikums neder. Jo esošo laku tā nemaz nevar visos gadījumos slīpēt — pārāk plāni materiāli. Nākamais ir tas, ka lakot vajag ar īpaši elastīgu un UV noturīgu laku, tai jātur straujas temperatūras pārmaiņas -30/+20 C 20 minūtēs. Ne parastās mēbeļu, ne auto lakas tam nederēs, ja negrib plaisas pēc pirmās ziemas.

gribētu iebilst tavam komentāram... man bija saplaisājusi laka vidējai konsolei noņēmu viņu nost. pats noslīpēju laku un atdevu pazīstamajam lai nolako. Jau pagājuši 3 gadi un viss ok. Vnk nezinu kādu viņš laku izmantoja, bet ja krāsotājam rokas no D***AS neaug un zina ko dara viss būs ok

10. Jūlijs 2013, 10:08

Mizx rakstīja:

gribētu iebilst tavam komentāram... man bija saplaisājusi laka vidējai konsolei noņēmu viņu nost. pats noslīpēju laku un atdevu pazīstamajam lai nolako. Jau pagājuši 3 gadi un viss ok. Vnk nezinu kādu viņš laku izmantoja, bet ja krāsotājam rokas no D***AS neaug un zina ko dara viss būs ok

10. Jūlijs 2013, 17:50

Es atradiju cilveku kurs restaure antikas mebeles. Un vins apskatijas un pateic ka var atjaunot, izmanto prof. laku kuru izmanto jahtas. Pagaidam neko neatdevu vinam uz remontu.
Par 7 koka elementi no W201 viņš pateic 50 lati, bet pateic ka tas bus ka JAUNAS! Gaidu kad bus pilns komplekt lai atdot.

Ari rakstiju RMW (http://www.rmw.lv) Vini ari pateic ka pie viniem var to izdarit. Vini taisa to paši savam auto. :ata:

Bet Autoclassic.lv pateic ka ar to Latvija ir problemas, un nav labas meisterus. :hvz:

Par to ka var pašam, tas taisniba, bet vajag labu laku izmantot. un protams rokas no ista vieta. Krievu foruma cilveki to dar, bet nav viegli. :lol:

10. Jūlijs 2013, 18:55

nu es iespējams tev varu sarunāt lētāk, bet ir viens BET tas lakotājs kas man restaurēja paneļus tagad nenormāli dzer un par darba kvalitāti neņemos atbildēt

10. Jūlijs 2013, 19:20

weedheady rakstīja:nu es iespējams tev varu sarunāt lētāk, bet ir viens BET tas lakotājs kas man restaurēja paneļus tagad nenormāli dzer un par darba kvalitāti neņemos atbildēt

Ne :) Paldies, man tadi nevajag!
Publicēt atbildi