Publicēt atbildi

Re: Auto metināšanas darbi.

13. Marts 2017, 21:24

Leitis rakstīja:Bez liekas ņemšanās - pilnībā pārmetināt un nokrāsot.
Kur ir problēma publiski nosaukt cenu? Varbūt tu cenu nosaki pēc sejas un cik dārgi apavi kājās?
Bet nu jā, protams piezvanīšu :smokin:

Es neticētu attālināti sauktai cenai vai arī tad rēķinātos ar augstu cenu - kā var zināt kādu "sietu" atved krāsot?...
Pēdējo reizi laboja Mizx - 13. Marts 2017, 23:31, kopā labots 1 reizi.

13. Marts 2017, 21:38

Mizx rakstīja:
Leitis rakstīja:Bez liekas ņemšanās - pilnībā pārmetināt un nokrāsot.
Kur ir problēma publiski nosaukt cenu? Varbūt tu cenu nosaki pēc sejas un cik dārgi apavi kājās?
Bet nu jā, protams piezvanīšu :smokin:

Es neticētu attālināti sauktai cenai vai arī tad rēķinātos ar aukstu cenu - kā var zināt kādu "sietu" atved krāsot?...

+1

14. Marts 2017, 10:56

Par kādu ''sietu'' tu runā? Vēlreiz atkārtoju, pilnībā pārmetināt + krāsošana. Ir taču jābūt kautkādam izcenojumam.

14. Marts 2017, 11:02

Metinātājiem ir dažādi cenu noteikšanas veidi - par gabaldarbu, par katru veikto metinājuma šuvi utt..
Esmu izjaucis vairākas mašīnas un neviena nav aprobežojusies tikai ar sliekšņu pārmetināšanu, jo noņemot vecos sliekšnus atklājās ka jāremontē arka, grīda un vēl kāda iekšējā siena... Par krāsošanu Tu domā visu mašīnu vai tikai tās vietas kur tiek veikts remonts?

14. Marts 2017, 15:16

jaja, tikai remonta vietas. Arkas veselas, spārni ir jauni, jau iegādāti. Nu kas ir zem sliekšņiem, gan nezinu pateikt.

17. Marts 2017, 23:18

Leiti, kas tavā skatijumā skaitas pilna pārmetināšana? Kā Tu tieši vēlies krāsot? Motortelpu arī ? toni mainīsi ?
Pēdējo reizi laboja Norča - 05. Aprīlis 2017, 23:24, kopā labots 1 reizi.

19. Marts 2017, 01:31

Meistars atradās par laimi tepat netālu.
Atliek tikai vēl tās lakoste kedas atrast.

Veiksmi darbos Norča. :alus:

16. Oktobris 2017, 10:09

Sveiki! Varbūt, kāds var padalities ar meisteru, vai servisu kontaktiem, kur var aizvest 124, lai saved apakšu kārtība, nosmilšo, sametina, apstrāda ar pretkorozijas līdzekļiem?
Pēc tam, ir doma pārkrāsot, ir kadam pieredze ar ULPE krāsošanu Sarkandaugavā?
Publicēt atbildi