Publicēt atbildi

Kuzova metināšana

26. Aprīlis 2013, 21:51

Sveiki!

Nepatikama lieta gadijas manam w124, izluza stiprinajums pie kuzova, pie kura skruvejas aizmugurejais tilts.

Varbūt kāds var ieteikt labu metinātāju, kas ņemās ar šādām lietām? Vēlams Rīgas apkaimē

Lūk bilde (nav mans auto, bet man izskatas tiesi tapat)

Attēls

Re: Kuzova metināšana

27. Aprīlis 2013, 10:41

situacija gauzham bediga
tur ir jaatrod buris no kura izgriest to vietu..
un zinu itka metinataju kas dara tadas lietas

27. Aprīlis 2013, 10:49

Sarunaju ar pazistamo, servisa sametinas, tad jau redzes ka izdosies.

27. Aprīlis 2013, 13:04

tur jau ta lieta, kad tur tas metals ir tikai vizuali vairak, ka saks metinat, ta degs cauri, viena liela lamsashanas, pljutishana ne metinashana un tas beigu rezultats bus uz bridi.
nu tas ir mans viedoklis. ;)
veiksmi!

27. Aprīlis 2013, 13:22

nu ,teica ka jagriez bus pamatigs robs, bet kipa nav tik traki, apkart tam caurum ari protams izpuvis ir, bet talak ir ok, ir kur piemetinat. Redzes ka bus, velak bildes ieliksu kad bus gatavs :D

07. Maijs 2013, 21:52

Стандартная проблема 124-го: отрываются места крепления передних подушек подрамника заднего моста. На моём приварили несколько лет назад и забыл проблему. Мастер варит грубо но капитально! Заплатки из очень толстого металла. Но там эстетика не нужна, главное точность и надёжность. Чтобы мост встал на место и не отвалилось через пару лет. Сервис в Иманте 29559594.

29. Septembris 2016, 11:14

Būtu S124 šis tas jāsametina priekšējās arkās. Ir kādam labs, aktuāls kontakts, kas pats noravētu traucējošo tehniku, sametinātu utt.?

Paldies.
R

29. Septembris 2016, 11:48

Ir viens, lasi PM.

Nav lēts, bet kvalitāte ir kolosāla, iesaku, jo reti pie mums esmu redzējis tādu meistaru.

29. Septembris 2016, 12:08

Misters X rakstīja:Ir viens, lasi PM.

Nav lēts, bet kvalitāte ir kolosāla, iesaku, jo reti pie mums esmu redzējis tādu meistaru.

Kvalitāte = labi :super:
Paldies, saņemts!

R

29. Septembris 2016, 14:28

Labs metinatajs ir zelta verts. ta ka uzmanígi tur :)!

Tas kas vienkarsi uzbliezh no biezaka metala lai turetu parasti vienkarshi nejedz metinat.
Publicēt atbildi