Publicēt atbildi

No dīzeļa uz benzīnu

23. Aprīlis 2014, 23:53

Sveķi, ir tada lieta ka ilģi saudzeto un taisito w124 3.0td esmu iestadijis kokā un nav taisāms ,jo ir liekts landžerons :doh: ,bet tiešam gribu atpakaļ labu w124 . un ir doma parlikt manu motoru un salonu uz bendzina bundžu ir jautajum!
1 cik liels čakars būs ar pravotku,jeb visiem vadiem?
2 zinu to ka būs jamaina gan glušaks .gan redaktors, kompis,ir kas vēl?
3 kā ir ar csdd , cik ta noformešana maksā? un kas tieši jadara?
Paldies jau ieprikšs
Tads nu viņš bij būs ari bilde , kads ir
Attēls

Re: No dizeļa un bendzinu

24. Aprīlis 2014, 00:04

P.s. lkm jamekle 2.6 automats, jo tad karbas sakris !

24. Aprīlis 2014, 06:23

chirkinss rakstīja:1 cik liels čakars būs ar pravotku,jeb visiem vadiem?
2 zinu to ka būs jamaina gan glušaks .gan redaktors, kompis,ir kas vēl?
3 kā ir ar csdd , cik ta noformešana maksā? un kas tieši jadara?Attēls[/url]

1.ja tev ir blakus donors tad čakars no ļoti liels nokrīt līdz liels, jo kā jau mēs zinām pravodka motoriem tiem gadiem bija pilnīgs sūdz.... visiem vadiem izolācija birst nost kad tos loka...
2.jāmaina spidometrs, vadu kušķis kas ies uz salonu. daudz kā lieka būs jāskrūvē nost no motora telpas, ar vakuma vadiem jātiek galā (atkarīgs kādā modelī liksi motoru)
3.no coment

24. Aprīlis 2014, 07:54

Modeļiem pirms 93 gada nav tik slikti ar tiem vadiem, man 88 gada modelī viss bija ok, neviena birstoša vada.

24. Aprīlis 2014, 08:32

nu nez man 90 gada mašīnai visa izolācija bira kopā rokās

24. Aprīlis 2014, 09:53

93 gadā ieviesa to pašu videi draudzīgo plastmasu, kas laikam šobrīd tik izmantota plastmasas maisiņos, kas ar laiku noārdās. Tie vadi birst kopā paši no sevis, nav jāloka. Ja lokot birst, tad vienkārši nokalpojuši, tas jau attiecas uz jebkura vecuma auto un jo īpaši vadiem, kas dabūjuši sauli vai motora karstumu. Bet fakts, ka jo vecāki, jo labāk saglabājušies, 70-to gadu MB vadiem arī nekādas vainas.

24. Aprīlis 2014, 11:58

man ir doma no 87gada 2.6bendzinieka lik šo 89 3.0td.
nu ja visvairak baidos no pravotkas ,jo tur man nav nekadas saprasanas pilniģi. motors un parejajs vel butu sikums . :D
sāku pārdomat vai vaig, bet tiešam gribas atpakaļ labu mbw124 ... jo kuzovu ka bij šis lkm nedabūt

24. Aprīlis 2014, 12:24

chirkinss rakstīja:man ir doma no 87gada 2.6bendzinieka lik šo 89 3.0td.
nu ja visvairak baidos no pravotkas ,jo tur man nav nekadas saprasanas pilniģi. motors un parejajs vel butu sikums . :D
sāku pārdomat vai vaig, bet tiešam gribas atpakaļ labu mbw124 ... jo kuzovu ka bij šis lkm nedabūt

ar motora maiņu var nodarboties tikai tad ja jaunā buņdža ir tā vērta...

24. Aprīlis 2014, 12:41

Ko tur baidīties, tikai krāmē, tur no vadiem nekā nav, piedevām tev ir divas mašīnas.

[Izdzēsts]

23. Oktobris 2014, 08:14

Šo ierakstu izdzēsa Benzman - 23. Oktobris 2014, 08:54.
Publicēt atbildi