Publicēt atbildi

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 20:12

18 January 2011 20:04:04 silvis rakstīja:
gan jau bez aizdedzes? sprauslaam un paareejaam daljaam!?

nu jā sprauslas, maģistrāle un ieplūdes kolektors no manas puses bet pārējais kas jāuzstāda un salikšanas ir no tā džeka puses

un ko tu domā ar aizdedzes?

EDIS no kaada forda vai opel, reno.. elektroniskais aizdedzes vadiibas bloks...ar attieciigajiem vadiem piesleegumu pasham ECU!

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 20:13

Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 18. Janvāris 2011, 20:14, kopā labots 1 reizi.

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 20:16

EDIS no kaada forda vai opel, reno.. elektroniskais aizdedzes vadiibas bloks...ar attieciigajiem vadiem piesleegumu pasham ECU!

man jau stāv elektroniskā aizdedze atstāšu to pašu vienkārši pie mahavika vajadzēs pievienot disku ar zobiem kas nolasīs kad jāver attiecīgā forsunka vaļā

protams ir labāk uzlikt uz katras sveces savu spoli bet tas tā varbūt nākotnē

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 20:22

18 January 2011 20:16:15 silvis rakstīja:

man jau stāv elektroniskā aizdedze atstāšu to pašu vienkārši pie mahavika vajadzēs pievienot disku ar zobiem kas nolasīs kad jāver attiecīgā forsunka vaļā

protams ir labāk uzlikt uz katras sveces savu spoli bet tas tā varbūt nākotnē

Tev nav elektroniskaas aizdedzes ar spoli katram cilindram 3.0 24v, tur staav parastais begunoks :shura: taatad tajos 300 ls tas nav iekljauts...

http://www.megasquirt.info/

http://www.vems.hu/
Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 18. Janvāris 2011, 20:26, kopā labots 1 reizi.

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 20:35

Tev nav elektroniskaas aizdedzes ar spoli katram cilindram 3.0 24v, tur staav parastais begunoks :shura: taatad tajos 300 ls tas nav iekljauts...

es jau nesaku ka man ir es teicu ka to var ar laiku ielikt!!
un tu jauc manam mersim ir elektroniskā aizdedze kura pati regulējas ar impulsu.
squirtam ar to pilnīgi pietiek, galvenais pie mahavika pielikt impulsa nolasītāju

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 20:41

18 January 2011 20:35:35 silvis rakstīja:

es jau nesaku ka man ir es teicu ka to var ar laiku ielikt!!
un tu jauc manam mersim ir elektroniskā aizdedze kura pati regulējas ar impulsu.
squirtam ar to pilnīgi pietiek, galvenais pie mahavika pielikt impulsa nolasītāju

nu nez. kas tur par impulsu, zhiguljiem taada aizdedze bija. ne laikus, ne apsteidzi elektroniski ar PC un ECU paliidziibu tur nekaa reguleet nevareesi! Tur ir fakts, ka aizdedze ir un viss!!

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 21:01

nu nez. kas tur par impulsu, zhiguljiem taada aizdedze bija. ne laikus, ne apsteidzi elektroniski ar PC un ECU paliidziibu tur nekaa reguleet nevareesi! Tur ir fakts, ka aizdedze ir un viss!!

nu kā tad tavuprāt manam motoram var noregulēt aizdedzi??

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 21:06

18 January 2011 21:01:56 silvis rakstīja:

nu kā tad tavuprāt manam motoram var noregulēt aizdedzi??

tev staav kontakt aizdedze, kas piedzenaas ar vakumu mehaaniski!!! ar squirtu, Vemsu, nekaa tur nevareesi izdariit!

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 22:58

Attēls
Lasu un brīnos.. pa 300Ls tev MegaSquirt-II būs !!!
Tur tak pliks bloks nesanāk/sanāk ..
Pēdējo reizi laboja Vecais - 18. Janvāris 2011, 22:59, kopā labots 1 reizi.

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 22:58

18 January 2011 19:38:39 silvis rakstīja:
oi Bra4 tev patīk tā svešvalods :P

ir lieta tāda ka pa megasquirta uzstādīšanu + noregulēšanu es samaksāju 300 - 305Ls
ja mana sirds vēlas pasūtu otru plati squirtam un man ir gan ekonomiskais gan sport režīms uz pogas..

un ar tiem regulētājiem tā ir kā ir jāatrod profiņš lai vis tip top... par squirt esmu droš ka viņš tiks attiecīgi noregulēts a par vems nēesmu jo nebiju interesējies

Kā man patīk šis mārketings ar sport un eko pogu :D
Publicēt atbildi