Publicēt atbildi

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 19:31

18 January 2011 19:15:28 silvis rakstīja:
tātad rezumē ka labāk uz šitā motora likt vems un ķīmiķot tālak ?:baigais:

bet ar vems ir tāda problēma ka vīņš 2x dārgāks tapēc itkā palieku pie megasquirt

un beigās sanāk tā ka man ir jādabūn farsunkas + kolektors jāpārtaisa + maģistrāle

kolektoru vari atstaat OEM, protams, ja grib baigi griezt, tad vinsh jaapaartaisa! squerts gan buus nekas labs. Vems vadiibas bloks ungaarijaa, vinja dzimshanas vieta, cena ap 400 euro. Shajaa procesaa pats galvenais, reguleeshana, to dara tas kam ir attieciigais programmnodroshinaajums, un arii paareejie prichendaali inovvate utt.. Vems, shajaa gadiijumaa ir opensorce programnodroshinaajums, tik vajag innovate, kompi ar attieciigajiem kabeljiem utt...

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 19:38

oi Bra4 tev patīk tā svešvalods :P

ir lieta tāda ka pa megasquirta uzstādīšanu + noregulēšanu es samaksāju 300 - 305Ls
ja mana sirds vēlas pasūtu otru plati squirtam un man ir gan ekonomiskais gan sport režīms uz pogas..

un ar tiem regulētājiem tā ir kā ir jāatrod profiņš lai vis tip top... par squirt esmu droš ka viņš tiks attiecīgi noregulēts a par vems nēesmu jo nebiju interesējies

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 19:47

18 January 2011 19:38:39 silvis rakstīja:
oi Bra4 tev patīk tā svešvalods :P

ir lieta tāda ka pa megasquirta uzstādīšanu + noregulēšanu es samaksāju 300 - 305Ls
ja mana sirds vēlas pasūtu otru plati squirtam un man ir gan ekonomiskais gan sport režīms uz pogas..

un ar tiem regulētājiem tā ir kā ir jāatrod profiņš lai vis tip top... par squirt esmu droš ka viņš tiks attiecīgi noregulēts a par vems nēesmu jo nebiju interesējies

pilniiga derevnja, es janvaari shuju uzreiz divas programmas, ekonomisko un tjipa sporta, jau ruupniicas izpildiijumaa. 300 ls, domaaaju ir normaala cena, bet ne par squirtu!

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 19:50

pilniiga derevnja, es janvaari shuju uzreiz divas programmas, ekonomisko un tjipa sporta, jau ruupniicas izpildiijumaa. 300 ls, domaaaju ir normaala cena, bet ne par squirtu!

ok tu programmē bet vai arī to visu uzstādi virsū?

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 19:52

18 January 2011 19:50:06 silvis rakstīja:

ok tu programmē bet vai arī to visu uzstādi virsū?

pats gan programmeeju un staadu virsuu, bet kaadam citam to patreiz nevaru izdariit, diemzheel nav laika!

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 19:55

pats gan programmeeju un staadu virsuu, bet kaadam citam to patreiz nevaru izdariit, diemzheel nav laika!

nu lūk ar to arī sākas problēmas nu varbūt līdz vasarai tev sanāks laiks :hmz:

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 19:58

18 January 2011 19:55:53 silvis rakstīja:

nu lūk ar to arī sākas problēmas nu varbūt līdz vasarai tev sanāks laiks :hmz:

Ja Tev buutu 4 cil motors ar torbo, daudzdroselju iepluudi vai standarts ... vareetu paliidzeet, bet ar 6 cil. diemzheel ne, lai buutu reguleejama arii aizdedze, diemzheel ne!

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 19:59

Ja Tev buutu 4 cil motors ar torbo, daudzdroselju iepluudi vai standarts ... vareetu paliidzeet, bet ar 6 cil. diemzheel ne, lai buutu reguleejama arii aizdedze, diemzheel ne!

tāpēc arī pieturos pie squirt jo to man par pieņemamu naudu apsolīja dabūt gatavu

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 20:01

18 January 2011 19:59:58 silvis rakstīja:

tāpēc arī pieturos pie squirt jo to man par pieņemamu naudu apsolīja dabūt gatavu

gan jau bez aizdedzes? sprauslaam un paareejaam daljaam!?

Motora vadības maiņa

18. Janvāris 2011, 20:04

gan jau bez aizdedzes? sprauslaam un paareejaam daljaam!?

nu jā sprauslas, maģistrāle un ieplūdes kolektors no manas puses bet pārējais kas jāuzstāda un salikšanas ir no tā džeka puses

un ko tu domā ar aizdedzes?
Publicēt atbildi