18. Janvāris 2011, 15:21
Cik diez sanāk uzlabojums, ja uz M104 uzkrāmē Mikasu ?
18. Janvāris 2011, 15:28
18 January 2011 15:21:56 Misters X rakstīja:
Cik diez sanāk uzlabojums, ja uz M104 uzkrāmē Mikasu ?
Ar M104 3.2 HFM to darīt absolūti nav vērts,
bet ja vairs netiek galā ar Ke šprici uz M104 3.0, tad ieguvums būs normāli noregulējama degvielas padeve. Jaudas pieaugums diezvai kāds nozīmīgs sanāks.
Mikas un Janvaris nespēj uz 6 cil. vadīt aizdedzi, bet tos var pierunāt normāli padot degvielu tiem 6 cil. Tā nu sānāk, ja nav nekādi tālak ejoši plāni ar turbo vai kko tamlīdzīgu, tad var likt.
P.S.
Ja gribas kko vairāk tad Jums palīdzēs VEMS, Korvet, MegaSquirt un tamlīdzīgi vadības bloki, kuri spēj vadīt gan dzirksteli gan degvielas padevi.
Pēdējo reizi laboja
Igors - 18. Janvāris 2011, 15:32, kopā labots 1 reizi.
18. Janvāris 2011, 15:30
18 January 2011 15:19:44 Igors rakstīja:
Lasi uzmanīgi ko Tev raksta.
Tev ir iespēja izmets ārā savu Ke šprici, un tās vietā uzlikt ELEKTRONISKO šprici. Vienkāršotājā vairiantā atstājot oriģinālo aizdedzi.
Tām dēļ jau nav jāmaina motors

es to sapratu ka dēļ tā nav jāmaina motors...
BET ja es uz sava motora to visu lieku virsū tad man vajag daudz ko pārbūvēt + vajadzīgs ĻOTI labs elektriķis kas apņemsies man noregulēt to kompi, kā arī atrast sprauslas kuras pēc garum der manējās sēžas vietās + ieplūdes kolektoru pārbūvēt [ja atstāju savējo]
p.s. tākā es to visu brīnumu varu tikai paveikt šķūņa apstākļos es vairāk tur nočakarēšos nekā gūšu kādu labumu
18. Janvāris 2011, 15:32
ar turbo vai kko tamlīdzīgu, tad var likt.
te tu gandrīz uzminēji tāpēc pārbūvēt nesanāks manējo motoru šķūņa apstākļos lai uzliktu turbo un vēl..
18. Janvāris 2011, 15:32
Jums te ir pāris lietas piemirsušās:
1) Nomainot 3,0 pret 3,2 ar visiem loriņiem noņemsieties ne pa jokam, lai to visu dabūtu kopā. Jo līdz ar motoru paaudžu maiņu mainījās VISA elektronika. Pilnīgi citi spriegumi, citi vadi, dabūsi pārvilkt ne tikai motora vadus, bet arī salonu pārvilkt. Nav tik maz tur maināmā. Tiesa, nezinu, kā ir pašiem pirmajiem 3,2, kas vēl pirms 1993. gada, varbūt tāds der. Ja jaunāks, tad nebūs vienkārši, kaut kur būs jāveido pašam savi izgudroti risinājumi, jo oriģinālie nederēs.
2) Uz 104 motora var uzlikt citu vadību un to visu, jau izgāju tam cauri un izkonsultējos. Mašīna brauktu. Problēmas sākās pie fakta, ka ir automātiskā kārba, ka gribas kondicionieri, ka gribas vēl citas ekstriņas, kas visas ir saistītas ar mazām rpm apgriezienu korekcijām motoram, lai tas viss strādātu. Attiecīgi kamēr sajūgtu visu oriģinālo auto aprīkojumu ar neoriģinālo vadības bloku... Ja auto ir pliks, bez ekstrām ar mehānisko ātrumkārbu, tad viss forši — var sanākt lētāk un labāk, kā lāpīt pusmirušu oriģinālo sistēmu.
18. Janvāris 2011, 15:34
18 January 2011 13:38:49 Misters X rakstīja:
Ko nozīmē- vārstīgais ?

M104 ir 24vārstīgais jau defaultā
.gif)
sorry ne tā uzrakstīju

bija domāts vai tas ir 3.0 vai 3.2
18. Janvāris 2011, 15:38
.gif)
) smieklīgākais ir tas, ka kreivi to arī dara šķūņa apstākļos.
Izpildījumam protams ir jābūt labākam, bet nav tur nekas uber sarežģīts.
Neko īpaši vieglāk Tev neies arī ar 3.0 maiņu uz 3,2, jo vadība tiem dzīnējiem ir pilnīgi atšķirīga, un lai tas darbotos vajag pilnu komplektu no donora.
18. Janvāris 2011, 15:41
18 January 2011 15:38:08 Igors rakstīja:
.gif)
) smieklīgākais ir tas, ka kreivi to arī dara šķūņa apstākļos.
Izpildījumam protams ir jābūt labākam, bet nav tur nekas uber sarežģīts.
Neko īpaši vieglāk Tev neies arī ar 3.0 maiņu uz 3,2, jo vadība tiem dzīnējiem ir pilnīgi atšķirīga, un lai tas darbotos vajag pilnu komplektu no donora.
nu es domāju viņiem tas šķūnis ir labāk tāpat aprīkots nekā man

jo mēs jau vienam passatam B2 iestādijām 2.2 turbo motoru čakars nenormāls negribās vairs tam cauri iet...
18. Janvāris 2011, 16:10
18 January 2011 15:38:08 Igors rakstīja:
Tieši tā. Darba apjoms un izmaksas varētu līdzināties darbībām ap esošo motoru. Motors no donora jau arī nebūs pēc kapitālā remonta...
18. Janvāris 2011, 16:13
Tieši tā. Darba apjoms un izmaksas varētu līdzināties darbībām ap esošo motoru. Motors no donora jau arī nebūs pēc kapitālā remonta...
Tieši tā, varētu līdzināties... es uzskatu ka ar manējām iespējām būs vieglāk samainīt motorus un eksperimentēt tālāk.. jo man nav pieejama patstāvīga garaža ar pacēlāju kur es varētu marinēt savu mašīnu mēnesi vai vēl ilgāk...
Pēdējo reizi laboja
silvis - 18. Janvāris 2011, 16:14, kopā labots 1 reizi.