21. Decembris 2016, 21:07
Atbilde uz visām tavām problēmām

Dārgi? Kā uz to skatās, man škiet ļoti labs cipars.
http://www.dieselpumpuk.com/shop/gearbo ... 0x-engine/
22. Decembris 2016, 23:39
ir
www.specclutch.com jājautā gan cena. ja grieze m5 līmenī tad var pirkt viņa kurvi. Spararats būs gan jāvirpo un skrūvju vītnes nedaudz būs zobu vainagā.. Sāpīgākais droši būs kārba. ja sportline kaut ko vēl tur pārējās ātri izjūk sevišķi 3 ātrums. Visi bieži beigās paliek pie bmw kārbām.
23. Decembris 2016, 01:05
Nja nu sākumā jāpiebeidz esošā kārba un tad jau domās cdi sešinieci , pāreju uz bmw vai ko citu... Bet pagaidam ar sajūgu jātiek galā... Protams var jau neko nedomāt, nedarīt un dabūt visu jau gatavu par attiecīgu $, bet tik pat labi var nopirkt arī gatavu auto..
23. Decembris 2016, 02:15
zenins rakstīja:Nja nu sākumā jāpiebeidz esošā kārba un tad jau domās cdi sešinieci , pāreju uz bmw vai ko citu... Bet pagaidam ar sajūgu jātiek galā... Protams var jau neko nedomāt, nedarīt un dabūt visu jau gatavu par attiecīgu $, bet tik pat labi var nopirkt arī gatavu auto.. :hvz:
Par CDI kārbu aizmirsti. Ja nu kāda, tad tiešām tikai Sportline un no 3,2l motora, nevis no mazajiem. Tajos aizvēsturiskajos laikos, kad AMG vēl retas reizes izmantoja arī mehāniskās kārbas, tās visas bija
https://en.wikipedia.org/wiki/Getrag Wikipēdijā gan nav pieminēti ārkārtīgi retie pasūtījumi, kur gatavotas kārbas V8 motoriem.
07. Februāris 2017, 13:11
Tātad pienācis kaput arī kārbai...

varbūt kādam ir zinämi sportline kārbas numuri..?
07. Februāris 2017, 13:28
Man ir 5 robu kārba priekš vienmasas spararata. Nav sportline.
07. Februāris 2017, 15:59
Man priekš divmasu vajadzetu...
07. Februāris 2017, 16:22
Cik noprotu, tad Tev tas auto ir lielām slodzēm. Priekš kam tad divmasu spararats? Vienmasnieks ir uz pusi vieglāks!
07. Februāris 2017, 17:21
717.450 plus kardāna pirmo daļu vajag un kulisi ja nemaldos. Un visdrīzāk vismaz 400 einārus
08. Februāris 2017, 13:48
benzman rakstīja:Cik noprotu, tad Tev tas auto ir lielām slodzēm. Priekš kam tad divmasu spararats? Vienmasnieks ir uz pusi vieglāks!
Vieglāks ne vienmēr ir labāk..