03. Septembris 2013, 16:21
03. Septembris 2013, 18:03
Sicram rakstīja:Liekas, ka varētu būt pareizais topiks.
Gribu mainīt savam MB w201 2.0d reduktoru.
Šodien ar gudru ziņu pacēlām augšā un meklējām info par šo.
Vienīgais ko izdevās atrast ir numurs
201 381 1401
beet, ir jautājums, kāda tam ir attiecība, vai to vsp var uzzināt un vai šrotu apmeklējot varu iegūt detaļu ar to pašu kodu ?
03. Septembris 2013, 22:17
Mizx rakstīja:Sicram rakstīja:Liekas, ka varētu būt pareizais topiks.
Gribu mainīt savam MB w201 2.0d reduktoru.
Šodien ar gudru ziņu pacēlām augšā un meklējām info par šo.
Vienīgais ko izdevās atrast ir numurs
201 381 1401
beet, ir jautājums, kāda tam ir attiecība, vai to vsp var uzzināt un vai šrotu apmeklējot varu iegūt detaļu ar to pašu kodu ?
Reduktorus gan citādi salīdzina. Tikai jautājums — kāpēc Tev tas reduktors lai būtu jāmaina? 2,0D tie kalpo 500000+ km, MB reduktori vispār kalpo nenormāli ilgi un ir reti kad jāmaina. Ja trokšņi, tad sāc ar jaunām pusasīm, jo to defektus parasti sajauc ar reduktora.
Šrotā tie būs x gadus nomētājušies, sarūsējuši vienā klucī un ka tik nebūs sliktāki par to, kas vismaz šad tad kustējies un bijis noslēgts.
03. Septembris 2013, 22:36
04. Septembris 2013, 08:56
Mizx rakstīja:Es teiktu, ka sulo nevis reduktors, bet pusasis... Jā, eļļa nāk no reduktora, bet problēma nebūs tajā.
04. Septembris 2013, 09:03
Ugis rakstīja:Mizx rakstīja:Es teiktu, ka sulo nevis reduktors, bet pusasis... Jā, eļļa nāk no reduktora, bet problēma nebūs tajā.
Sulo caur blīvslēgu.Var to nomainīt - bet ja gultnis pusass galā izdilis un "met",tad arī jauns blīvslēgs var nepalīdzēt.
Man gan savam w123 nomainos pusasu blīvslēgus reduktorā sulošanās uz pusasīm pazuda.
Vienīgi,ja braucot pie noteiktiem ātrumiem sāk rūkt-dūkt,tad vaina drīzāk reduktorā kā pusasīs.
Reduktoram raksturīga dobja/dunoša rūkoņa, kas nekad nepazūd,un patstāvīgi parādās pie noteikta ātruma.Un skaņai jānāk no auto "vidus".
Dūcēji-rūcēji-gaudotāji var būt arī gultņi (to var pārbaudīt dodot slodzi pamīšus uz riteņiem - braucot diezgan strauji jāgriež stūre,un uz kuru pusi skaņa pastiprinās,tajā pusē vainīgais gultnis.
Un vēl kardāna centrālais - "iekārtais" gultnis var piedalīties koncertā ar savu balsi.Tā gan parasti tāda spiedzīga skaņa.
Vispār,ja auto pakaļu paceļ,lai pak riteņi var brīvi griezties,var labi dzirdēt palienot apakšā vai gaudo kardāna gultnis vai reduktors.
04. Septembris 2013, 13:09
Ugis rakstīja:Mizx rakstīja:Es teiktu, ka sulo nevis reduktors, bet pusasis... Jā, eļļa nāk no reduktora, bet problēma nebūs tajā.
Dūcēji-rūcēji-gaudotāji var būt arī gultņi (to var pārbaudīt dodot slodzi pamīšus uz riteņiem - braucot diezgan strauji jāgriež stūre,un uz kuru pusi skaņa pastiprinās,tajā pusē vainīgais gultnis.
04. Septembris 2013, 21:40