Publicēt atbildi

Re: reduktora maina uz savādāku

26. Novembris 2012, 12:12

laikam sakshu piekrist tev...
kad radishu sev tikai vel lielakas problemas..
tatad plans man ir atrast tadu reduktoru.....

26. Novembris 2012, 12:16

Vispār vari mēģināt sakontaktēties ar lietotāju Bra4, viņš pirms kāda laika mēdza hobija pēc paremontēt pa kādam reduktoram. Kā tagad, to nezinu, bet jauca, nomainīja nodilušo un saregulēja. Nākamais — MB bieži pusasu trokšņošana tiek jaukta ar reduktora defektiem. Sāc ar pārliecināšanos kādā nopietnā servisā, ka pusasīm ir viss kārtībā, jo reduktori MB parasti ir daudz izturīgāki un nemaz tā nebojājas.

26. Novembris 2012, 13:52

Mizx rakstīja: MB bieži pusasu trokšņošana tiek jaukta ar reduktora defektiem. Sāc ar pārliecināšanos kādā nopietnā servisā, ka pusasīm ir viss kārtībā, jo reduktori MB parasti ir daudz izturīgāki un nemaz tā nebojājas.

Tam piekrītu, ka pusasis bieži sajauc ar reduktoru, skaņas braucot principā ir identiskas. Problēma tā, ka nopieni servisi te nepalīdz.
Vispirms jāapskatās kādas luftes ir pusasīm, ja palielas, tad ļoti iespējams, ka vaina ir tur. Bet pilnībā pārliecināties var tikai uzstādot citas.

26. Novembris 2012, 14:06

Tak šinī gadījumā var pieskrūvēt jebkuru citu ASD duktoru (konkrētajam modelim viņš nav ar neko īpšs un atšķirīgs - vienīgais japaskatās vai kardāna pēdējais posms pas un pusasu flanči (kas diezvai) mazums neatšķirās. Tik ņemot vērā ātrum kastes pārnesuma skaitļus ar kalkulātoru piemklēt optimālāko pārnesumu pašam reduktoram.

Uz fikso galvā sarēķinot 3.07 manuprāt būs tīri ok...

26. Novembris 2012, 14:18

Bpa4 rakstīja:Tak šinī gadījumā var pieskrūvēt jebkuru citu ASD duktoru (konkrētajam modelim viņš nav ar neko īpšs un atšķirīgs - vienīgais japaskatās vai kardāna pēdējais posms pas un pusasu flanči (kas diezvai) mazums neatšķirās. Tik ņemot vērā ātrum kastes pārnesuma skaitļus ar kalkulātoru piemklēt optimālāko pārnesumu pašam reduktoram.

man uz reduktora korpusa bij skaitlji kaut kadi daudz un attieciba - 3.27!!!

26. Novembris 2012, 16:13

ce300 rakstīja:
Bpa4 rakstīja:Tak šinī gadījumā var pieskrūvēt jebkuru citu ASD duktoru (konkrētajam modelim viņš nav ar neko īpšs un atšķirīgs - vienīgais japaskatās vai kardāna pēdējais posms pas un pusasu flanči (kas diezvai) mazums neatšķirās. Tik ņemot vērā ātrum kastes pārnesuma skaitļus ar kalkulātoru piemklēt optimālāko pārnesumu pašam reduktoram.

citu 3.27 ar asd arī nav problēm. dabūt.

26. Novembris 2012, 17:15

Bpa4 rakstīja:
ce300 rakstīja:

citu 3.27 ar asd arī nav problēm. dabūt.

ari ja var dabut tad ir kosmos :o
cik gruti ir attiecibu pārlikt??
jo man viens piedavaja no dizelja reduktoru ar asd - varbut kad var vnk velamo attiecibu parlikt ka bmw markas auto!?

26. Novembris 2012, 17:40

Uzliekot sliktu reduktoru vai ar nepiemērotu attiecību izmaksas tāpat būs kosmoss, tikai ilgākā laikā.

26. Novembris 2012, 19:02

Mizx rakstīja:Uzliekot sliktu reduktoru vai ar nepiemērotu attiecību izmaksas tāpat būs kosmoss, tikai ilgākā laikā.

lielākai daļai vnk tāds pats un maksā vairāk..

27. Novembris 2012, 09:14

Es saprotu, ka gribās darīt visu pašam un pašam liekas, ka būs lētāk. Tomēr man kaut kā liekas, ka Tev vispirms ir jāaizbrauc ar auto pie kāda sakarīga meistara, kurš Tev paskatīsies kas un kā un tad jau varēsi spriest, kas Tev ir vajadzīgs.
Publicēt atbildi