Switch to full style
Publicēt atbildi

reduktora maina uz savādāku

22. Novembris 2012, 20:24

Ko man tas mainīs ja noinstelēšu asd sistemu(nu tās trubas kas to automatisko blokji darbina), pret tādu reduktoru kuram tāds nav?? ja likshu virsu tādu kuram tas nav, ko man tas mainiis?? nu zinu ka nebus blokja, bet kādas citas kaites var buut??
bet reduktors ari no sportline ;)

Re: reduktora maina uz savādāku

22. Novembris 2012, 21:29

Tā sistēma saistīta ar stūres pastiprinātāja sistēmu un vēl laikam šo to, no galvas neatceros. Tā ka būs jāiejaucas arī tajos mezglos, lai eļļa neiet pa gaisu un viss strādā.

22. Novembris 2012, 23:16

Pusas ar nebija īsāka?

22. Novembris 2012, 23:28

vw26 rakstīja:Pusas ar nebija īsāka?

Šķiet, ka bija gan tur kaut kas citādi.

24. Novembris 2012, 19:24

Mizx rakstīja:

nu tas man viss kompklekts buss.
principa viss tilts aizmugures no sportline -ar ventilejamiem diskiem un visiem suportiem un plauktiem.
tikai es likshu pashu rami ar pusasim un reduktoru.
un to asd domaju vnk ielikt trubu tur starpa lai ta ellja rinkjo un viss!!!
nu redzes kas izdosies!

24. Novembris 2012, 19:34

Veiksmi darbā :super:

25. Novembris 2012, 13:22

Ventilējamām bremzēm droši vien arī būs citi bremžu suporti. Ja jaunajiem suportiem būs cits virzulīšu diametrs, tad būs cits arī bremzējošais spēks.

25. Novembris 2012, 16:11

ce300 rakstīja:
Mizx rakstīja:

nu tas man viss kompklekts buss.
principa viss tilts aizmugures no sportline -ar ventilejamiem diskiem un visiem suportiem un plauktiem.
tikai es likshu pashu rami ar pusasim un reduktoru.
un to asd domaju vnk ielikt trubu tur starpa lai ta ellja rinkjo un viss!!!
nu redzes kas izdosies!

Škiet, ka Tev nav pilnīgi nekādas saprašanas par to, kā ASD sistēma strādā. Tā jau nav reduktora eļļošana, bet bloķēšana, sistēmā ir jābūt mainīgam spiedienam. Ja dzīs pa tukšo, nedomāju, ka tas patiks sūknim.

26. Novembris 2012, 01:50

Škiet, ka Tev nav pilnīgi nekādas saprašanas par to, kā ASD sistēma strādā. Tā jau nav reduktora eļļošana, bet bloķēšana, sistēmā ir jābūt mainīgam spiedienam. Ja dzīs pa tukšo, nedomāju, ka tas patiks sūknim.[/quote]
ta ari ir, no ta es maz saprotu. jo ja pats butu nobraukajis dafiga ilgu laiku ar bmw tad shitas liktos kosmoss ;) bet gan jau.
nu tad ja man nav sajegas un tev ir - ludzu paskaidro, ko tu daritu, lai likvidetu šo nesaprotamo ASD sistemu ;)

26. Novembris 2012, 11:15

ce300 rakstīja:Škiet, ka Tev nav pilnīgi nekādas saprašanas par to, kā ASD sistēma strādā. Tā jau nav reduktora eļļošana, bet bloķēšana, sistēmā ir jābūt mainīgam spiedienam. Ja dzīs pa tukšo, nedomāju, ka tas patiks sūknim.

ta ari ir, no ta es maz saprotu. jo ja pats butu nobraukajis dafiga ilgu laiku ar bmw tad shitas liktos kosmoss ;) bet gan jau.
nu tad ja man nav sajegas un tev ir - ludzu paskaidro, ko tu daritu, lai likvidetu šo nesaprotamo ASD sistemu ;)[/quote]

Kā jau sākumā teicu, sistēma jālikvidē "abos galos" t.i. jālikvidē pati eļļas sūknēšana uz riņķi. Tas nozīmētu parasta stūres pastiprinātāja uzstādīšanu esošā vietā. Jo te stūres darbība saistīta ar reduktora darbību.
bet vispār jau muķļīgi, ka centies atteikties no ekstras, par ko senos laikos cilvēks maksājis lielu naudu un par kuru citi tikai sapņo uz sava auto.
Publicēt atbildi