Publicēt atbildi

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 10:51

23 February 2011 10:48:10 ralfijs rakstīja:
nesanāca izlabot poustu..
viņa jāklāj vairākās kārtās?

Labāk jā. Divās kārtās būs noturīgāk.
Tikai šodien tev būs vajadzīga silta garāža, lai to izdarītu.
Pie -20 ārā nekas nesanāks, par ko es besījos, ja manam arī ir nolekuši daži no tiem lauku krājumiem.

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 11:04

nolec un atkal jābliež pa virsu :D

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 16:36

es te palasījos, ka baigi švaki tā krāsa turēšoties virsū.. varianti no sākuma ar kādu smilšpapīru un drāšu birsti vai ar kko, kas to rūsu šķīdina.. kā īsti ir? varbūt kāds, kas šādu operāciju kādreiz ir darījis var pateikt secīgi soļus kā darīt, ieskaitot, kādus palīglīdzekļus, šķīdinātājus, gruntis, krāsas lietot.. nu tā, tīri lai tas pasākums būtu pēc iespējams jēdzīgāks.
paldies!

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 16:47

ralfijs man tevis žēl paliek:)nu tač nelabo zobus pats,ja nezini.aizbruc pie Baigais šis tev namālēs.

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 16:53

Jānokasa rūsa ir.
Principā šis ir tikai pagaidu lāpīšanās variants, nevis kas noturīgs.
Cilvēki, kuri paši nodarbojas ar špaktelēm "pa nopietno", tāpat redz rūsu katru pavasari. Nav jēgas ļoti iepringt un tērēties par to.
Kārtīgs krāsotāja darbs ir vienīgais normālais risinājums uz gadiem 3 maksimums.

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 16:57

23 February 2011 16:47:55 vabo rakstīja:
ralfijs man tevis žēl paliek:)nu tač nelabo zobus pats,ja nezini.aizbruc pie Baigais šis tev namālēs.

es jau saprotu, bet rokas nav galīgi līkas, tā kā šis jebkurā gadījumā ir tikai pagaidu variants, tad jau var arī pats uzjautāt kādam, kas rubī un pa aukstajiem ziemas vakariem paķimerēties. aizvest kādam un samaksāt naudu var vienmēr :)

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 17:08

Pirmais, nesaprotu, kāpēc lai ziema nebūtu īstais laiks krāsošanai un apstrādei? Ja krāsotājs nohaltūrēs, varēsi uzreiz pieprasīt garantiju, citādi pēc gada būs blablabla, neko nezinu. Laiks remontam ļoti labs, principā vislabāk izvēlēties to laiku, kad pašam auto mazāk vajadzīgs.

Un par gadiem nepiekritīšu, labi nokrāsot var arī tā, lai tikai pēc 5 gadiem parādās rūsa redzamās vietās, ja man nebūtu tāds auto, tad neko arī neteiktu. 3 ziemas pēc manām domām būtu minimums, arī visas durvju apakšas un metinājumu šuves pēc 3 gadiem nedrīkst jau būt bojātas, ja vien krāsojums netiek mehāniski sabojāts.

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 17:20

23 February 2011 17:08:57 Mizx rakstīja:
Un par gadiem nepiekritīšu, labi nokrāsot var arī tā, lai tikai pēc 5 gadiem parādās rūsa redzamās vietās, ja man nebūtu tāds auto, tad neko arī neteiktu.

Tas ir labs krāsojums un laba apstrāde pirms tā. Tāda maksā lielu naudu, plus vēl ne katrs "krāsotājs" to spēj izdarīt pat par lielu naudu.
Ej nu atrodi, kas tieši tavu rūsas kluci varēs sagūstīt uz visilgāko laiku.

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 22:54

23 February 2011 06:13:39 vabo rakstīja:
22 February 2011 22:44:26 Andrey45 rakstīja:
Но договорились что по весне когда краска встанет дополнительно дополируют.
a vot eto to4 na razvod pohože.esli kamera to krasku 4erez 2 4asa možno polirovatj,esli bez ladno xs 4erez sutki.

Это похоже на то что люди отвечают за свою работу! :super: Если хочешь негатива спроси как красили мой С140! :emo:

Krāsošana!?

23. Februāris 2011, 23:11

23 February 2011 06:13:39 vabo rakstīja:
22 February 2011 22:44:26 Andrey45 rakstīja:
Но договорились что по весне когда краска встанет дополнительно дополируют.
a vot eto to4 na razvod pohože.esli kamera to krasku 4erez 2 4asa možno polirovatj,esli bez ladno xs 4erez sutki.
Ja labi nokrāso, tad pulēšana var izpalikt... Un — pulēšana nav atkarīga no krāsas sausuma pakāpes, bet gan ķīmisko procesu norises beigām. Tur visam jāizreaģē gan savā starpā pa slāņiem, gan ar pamatni. Oficiāli ar garantiju procesi beigušies pēc mēneša, attiecīgi auto pulēšanai būtu jānotiek pēc mēneša. Teorētiski klients var paņemt nepulētu un pēc mēneša aizbraukt lai pabeidz iesākto, ātrāk nemaz pilnībā nevar novērtēt, vai viss izdevis kā vajag, visa salikšana un tā. Nu, viss jau vēl atkarīgs no tā, kādas bāzes krāsas izmanto.
Publicēt atbildi