Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 73 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Krāsošana!?
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Februāris 2011, 22:44 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Marts 2008, 00:44
Atbildes: 1427
Mašīna: W211 & C140
Citēt:
22 February 2011 14:04:23 Ome rakstīja:
Andrey45, kā vērtē krāsošanas kvalitāti pēc 10 baļļu sistēmas?

Думаю на 8+. Кое где есть шагрень. Но это надо сильно присматриваться. Но не больше чем на новых машинах.:D Но договорились что по весне когда краска встанет дополнительно дополируют.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 06:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
22 February 2011 22:44:26 Andrey45 rakstīja:
Но договорились что по весне когда краска встанет дополнительно дополируют.
a vot eto to4 na razvod pohože.esli kamera to krasku 4erez 2 4asa možno polirovatj,esli bez ladno xs 4erez sutki.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 09:37 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Oktobris 2010, 09:58
Atbildes: 107
Atrašanās vietas: Rīgas
es te lasu par krāsu baloniņiem un tādām muļķībām, tad nu domāju uzjautāt..
man tās durvju apakšas tā kož acīs, ka šausmas, bet līdz pavasarim un normālai krāsošanas operācijai, kad to ir vērts izdarīt, jāpaciešās. cik perversi butu paņemt labu glancēto krāsu baloniņā, nolīmēt umanībgi maliņas, lai netrāpa uz īstās un mazliet appūst tos stūrīšus? tas kaut kā ietekmēs normālo pārkrāsošas procesu un vietas apstrādi pirms tam? vai maz ir kāda jēga, vai tā krāsa pēc pirmās mazgāšanas būs čau? vēlos atgādināt, ka es saprotu cik muļķīgi šis ir, tikai mēģinu rast vieglu un ātru risinajumu, lai sagaidītu pavasari :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 09:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
23 February 2011 09:37:31 ralfijs rakstīja:
man tās durvju apakšas tā kož acīs, ka šausmas, bet līdz pavasarim un normālai krāsošanas operācijai, kad to ir vērts izdarīt, jāpaciešās. cik perversi butu paņemt labu glancēto krāsu baloniņā, nolīmēt umanībgi maliņas, lai netrāpa uz īstās un mazliet appūst tos stūrīšus? tas kaut kā ietekmēs normālo pārkrāsošas procesu un vietas apstrādi pirms tam? vai maz ir kāda jēga, vai tā krāsa pēc pirmās mazgāšanas būs čau? vēlos atgādināt, ka es saprotu cik muļķīgi šis ir, tikai mēģinu rast vieglu un ātru risinajumu, lai sagaidītu pavasari :D

Bez apstrādes baloniņu krāsai jēgas nav nemaz. Nolēks pēc nedēļas.
Vienīgā jēga ir no pindzelējamajām krāsām, kuras var klāt uz metāla (rūsas) pa taisno. Tās turās diezgan ilgi un diezgan labi aizsargā pret tālāku laika zoba darbību. Depo var nopirkt diezgan daudz toņos. Kaut kas gan jau derēs puslīdz.
Pret sāli tas nepalīdz uz ilgu laiku (ziemā pēc pāris mēnešiem sāls iedarbības rūsa sāk līst ārā).
Tomēr neko nedarot, caurumi ēdās daudz ātrāk.

No apstrādes viedokļa diezgan labs risinājums ir divkoponentu maisījums. Līdzīgi kā epoksīds. Tur ir cinka skaidiņu maisījums. Tādu uzliekot, rūsa gandrīz nemaz vairs neveidojas tajā vietā.

Kur dabūt, hvz. Man ielēja nedaudz viens čoms.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 10:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
23 February 2011 09:57:42 Renoir rakstīja:
Citēt:
23 February 2011 09:37:31 ralfijs rakstīja:

Bez apstrādes baloniņu krāsai jēgas nav nemaz. Nolēks pēc nedēļas.
Vienīgā jēga ir no pindzelējamajām krāsām, kuras var klāt uz metāla (rūsas) pa taisno. Tās turās diezgan ilgi un diezgan labi aizsargā pret tālāku laika zoba darbību. Depo var nopirkt diezgan daudz toņos. Kaut kas gan jau derēs puslīdz.
Pret sāli tas nepalīdz uz ilgu laiku (ziemā pēc pāris mēnešiem sāls iedarbības rūsa sāk līst ārā).
Tomēr neko nedarot, caurumi ēdās daudz ātrāk.

No apstrādes viedokļa diezgan labs risinājums ir divkoponentu maisījums. Līdzīgi kā epoksīds. Tur ir cinka skaidiņu maisījums. Tādu uzliekot, rūsa gandrīz nemaz vairs neveidojas tajā vietā.

Kur dabūt, hvz. Man ielēja nedaudz viens čoms.

nu melna tā krāsa jau noteikti būs.. vienīgi viņa gan jau būs tāda ļoti matēta un izskatīsies diezgan kakaini.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 10:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
23 February 2011 10:30:47 ralfijs rakstīja:
nu melna tā krāsa jau noteikti būs.. vienīgi viņa gan jau būs tāda ļoti matēta un izskatīsies diezgan kakaini.

Melna ir vispateicīgākā krāsa. Atkarīgs no rūsas lieluma. Ja tikai punktiņi, tad melnā krāsa pat uz tumši zila auto gandrīz nav redzama. (redz tikai no metra attāluma, ja ieskatās). Ja pus durvis vai spārns - tad gan ir vāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 10:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
23 February 2011 10:38:01 Renoir rakstīja:
Citēt:

Melna ir vispateicīgākā krāsa. Atkarīgs no rūsas lieluma. Ja tikai punktiņi, tad melnā krāsa pat uz tumši zila auto gandrīz nav redzama. (redz tikai no metra attāluma, ja ieskatās). Ja pus durvis vai spārns - tad gan ir vāks.

nu standartiņš ziemā brauktai 99` mašīnai.. durvju stūri pa vidu un mazliet malās.. pāris cm uz augšu un pāris uz sāniem.. tādi pāris kv.cm. laukumiņi.
nu vot, paldies, tad es zināšu kādu krāsu skatīties.. nebūs vairs tik atbaidošas tās malas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 10:47 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
23 February 2011 10:38:01 Renoir rakstīja:
Citēt:

nu standartiņš ziemā brauktai 99` mašīnai.. durvju stūri pa vidu un mazliet malās.. pāris cm uz augšu un pāris uz sāniem.. tādi pāris kv.cm. laukumiņi.
nu vot, paldies, tad es zināšu kādu krāsu skatīties.. nebūs vairs tik atbaidošas tās malas.
viņa jāklāj vairākās kārtās?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 10:48 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

nesanāca izlabot poustu..
viņa jāklāj vairākās kārtās?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2011, 10:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tāds lauku krāsojums turās visu gadu līdz brīdim, kad sāk kaisīt ceļus ar sāli. Tad pāris mēnešu laikā brūnais sāk līst ārā caur to krāsu.
Bet tas ir labāk un lētāk kā nedarīt neko

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 73 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012