Publicēt atbildi

Re: Visa auto krāsošana

24. Augusts 2013, 23:41

Jūs kkā mēģināt salīdzināt divu laikmetu auto, ar dažādām tehnoloģijām, ja auto seko līdzi tad nekas traks nebūs, ja galvā skan MB ir tanks un nav jāremontē tad ir kā ir.

25. Augusts 2013, 20:09

vw26 rakstīja:ja auto seko līdzi tad nekas traks nebūs

Tas neattiecas uz W210. Ir pārbaudīts. Seko vai neseko, sarūsē tā, ka riebj. Ja nu vienīgi katru rudeni izjaukt to auto un pārkrāsot. Tāda sekošana tam derētu.

17. Novembris 2013, 03:15

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/servi ... ffbgb.html
ja vajjag bildes no pabeiktiem auto var aizsutit ir no 0 uzcelts g klases mersis utt .

17. Novembris 2013, 20:32

kimyo rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/service-centers-and-checkup/body-works-and-painting/ffbgb.html
ja vajjag bildes no pabeiktiem auto var aizsutit ir no 0 uzcelts g klases mersis utt .

Vajag lai atrādi pirms 5 gadiem pilnībā pārkrāsotu ikdienā lietotu auto un pasaki, kāds ir krāsojuma garantijas laiks. Ko krāsot ir.

19. Novembris 2013, 16:34

Pats esmu no ogres, un pārogrē ir tiešām labs krāsošanas kantoris kas visu dara augstākajā kvalitātē un garantiju, pieraksts parasti ir ilgs un cenas arī nevājas, sadarbojas pamatā ar apdrošināšanas kompānijām, kur par kvalitāti piekasās par katru sīkumu, tur arī džeki jauc visu ārā krāso un kvalitatīvi saliek atpakaļ, pazīstams cilvēks tur strādā un redzēju vienu c klasi, laikam tā kas nāk pēc w202.. Vajadzēja pilnībā pārkrāsot, un jaucot ārā atradās daudz slēpto defektu kurus vajadzēja novērst, rezultātā tikai izjaukta praktiski viss auto un krāsots.. Cik tas tieši izmaksāja nepateikšu, bet redzot rezultātu, tas bija tā vērts. Tā kantora moto ir, Labs klients ir apmierināts klients augstākajā pakāpē! (tikai bez divdomībām)

07. Decembris 2013, 03:22

Mizx rakstīja:
kimyo rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/service-centers-and-checkup/body-works-and-painting/ffbgb.html

Vajag lai atrādi pirms 5 gadiem pilnībā pārkrāsotu ikdienā lietotu auto un pasaki, kāds ir krāsojuma garantijas laiks. Ko krāsot ir.

var atrādīt ;) INC ja zini šo cilvēku tas vari aizbraukt paskatīties viņa sudraba g klasi ,kas tika pārkrāsota pirms pusotra gada un dzīvo tikai pa bezceļu :) un redzēsi kās ir kvalitāte ne tikai kad ir nopūsts ;)

Garantija ir tad ja cilvēks negrib pa lēto braukt cauri :)

16. Oktobris 2014, 15:35

Te visi slavina Ogres krāsotavu. Kas tā par vietu? Varbūt var kāds iedot kontaktus?
Vai arī kāds cits viedoklis, kur labāk krāsot auto?
Biju aizbraucis uz Rixcar, godīgi sakot cilvēku attieksme tur mani pagaidām kaut kā nepārliecināja. :hvz:

16. Oktobris 2014, 15:54

Nezinu par attieksmi un darbu kvalitāti, bet es par cenu mazliet noraustījos no RixCar. Viņi man par w201 sametināšanu un krāsošanu uzmeta tāmi uz 4000+ Eur. Protams, ka atteicos, lai gan nezinu cik maksā laba krāsošana. Tas tomēr ir pārāk daudz.

17. Oktobris 2014, 13:25

Nu man pateica, ka plika pārkrāsošana aptuveni 3000Euro, ja vajadzēs metināt, tad jārēķinās ar lielākiem izdevumiem.
Sīkumos neiedziļināšos, bet tā arī nesapratu, kur ir tā pievienotā vērtība, kāpēc maksāt 3kEuro par auto pārkrāsošanu apmēram 800 Euro vietā, ko piedāvā parastā krāsotavā. Vienīgais pluss ir tas, ka nogruntētu auto viņi notur pāris nedēļas pirms krāsošanas, lai materiāli nosēžas.

20. Oktobris 2014, 10:15

Kā tur ir ar tiem Ogres kontaktiem? Visi slavē, ka tur labi, bet kur atrodas neviens nezin? :D

Vai arī citi varianti? :hammer2:
Publicēt atbildi