Publicēt atbildi

Auto krāsas

15. Maijs 2010, 01:17

Пока читал русский вариант мозг взорвал!:doh: Лучше никак чем так. Электронными переводчиками надо пользоваться с умом!

Auto krāsas

15. Maijs 2010, 08:36

Spams. Ierakstiet [url]http://translate.google.com/#en|lv||šeit[/url] "i am a hard rock fan".
Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 15. Maijs 2010, 08:36, kopā labots 1 reizi.

Auto krāsas

15. Maijs 2010, 10:40

14 May 2010 21:31:04 AS rakstīja:
14 May 2010 21:25:51 Mizx rakstīja:
14 May 2010 21:18:06 AS rakstīja:
Būs jāiegriežās, pēdējā laikā esošais krāsu tirgotājs sāk dot kaut ko neto, ko vajag....
Taču gaidu atbildi uz Omes jautājumu ;)
Jo mainīt krāsu tirgotājus, tas nav tas pats, kas mainīt zeķes!:znaika:
Uz to varbūt atbilde ir krīze... Pazīstamā krāsotavā nomainīja piegādātāju. Jo tuvējā veikaliņā mazs apgrozījums, krāsas nostāvējušās un sastāvdaļu proporcija sāk nobīdīties. Rezultātā tonis jau vairs nav gluži tas, kam jābūt. Vienkārši krāsa veca, jo apgrozījums mazs...

Redz pagaidām ir bijis divas reizes problēmas-
pirmo reizi ar atšķaidītāju
bet pēdējo reizi ir iedota krāsa ar nenormāli lielu graudu, nevarēju uz auto uzklāt vienmērīgi, radās plankumi. Kapotam uzklāju 900 gramus krāsas, kas ir nenormāli daudz vienai detaļai. Beigu beigās tā arī netiku skaidrība, lai dabūtu normāli klājumu.
Vienmēr esmu bijis ļoti apmierināts ar viņa darbu, taču aprunājos un viņš solīja, ka vairs tādu problēmu nebūs ;)

Ja ar lielu graudu ir pleķi, tad nav pareizi noregulēta pistole, spiediens, vai krāsotājs pašvaks. Rupju graudu ir krietni grūtāk nokrāsot, ir jāpiešaujas. Viens no Misters X diskiem būs jāpārkrāso, ko taisīju, jo kaut kas nočakarējās ar spiedienu vai pistoli un vienam diskam ir pleķis.

Auto krāsas

15. Maijs 2010, 12:26

14 May 2010 22:09:50 benzman rakstīja:
kādas atsauksmes par Standox?
Labas un ļoti labas. Tie tiešām ir oficiālie rūpnīcas krāsas piegādātāji, jo vācu. Bet, ja vajag vienkārši krāsot, tad jau krāsa vien ir maza daļa, no kā atkarīgs rezultāts.

Auto krāsas

15. Maijs 2010, 15:08

Tika šodien veikals ievērtēts!
Sāksim jau ar to, ka pa telefonu runājot piekrita mani pagaidīt nedaudz ilgāk pēc darba laika :super:
Attieksme veikalā patīkama + pārdevēja simpātiska... :baigais:
Bet tā - produktu cenas un materiālu klāsts +/- vienāds kādi ir RagsS/Standox/DuPont veikalos!
Krāsas cena ir zemāka par Standox/DuPont, 30-40Ls l, kas ir tik pat cik RagsS, bet krāsas/lakas firma liekas, ka būs labāka!
Par to cik laba krāsa/laka pateikt varēšu pēc darbiem!
Par visu pārējo - šis tas ir dārgāks, šis tas lētāks - kā jau visos larjokos!
Atlaides tik tiešām dod un neko tādas! :hmz:
Vēl mani pārsteidza tas, ka krāsai pēc koda deva 8!!!! dažādus tonējumus! :alko: Standoxā dod standarts + 2 toņi!
Pats personīgi iegriezīšos tur noteikti (un ne tikai dēļ pārdevējas :shura: ) un tad jau manīs kā būs tālāk, jo no sākuma mēs visi `mazi, mīļi un pūkaini` :koks:
:crazy:
P.S. Par reklāmu man netika prasīts/maksāts!

Auto krāsas

15. Maijs 2010, 17:12

Nu es arī parasti Ragā pērku, bet nu ja jau Baigais saka, ka pagaidām ir normāli, tad vajadzēs iegriezties, jo kāreiz būs jāiepērk krāsu. ;)

Uldīri-vienā dienā krāsoju ar divām dažādām krāsām, vien uklājās vnk super, viss kā pienākas, bet ar otru, pilnīgi garām. Pietam tika izmēģinātas visas 6as pistoles, sākot ar CCCP ražojumu un beidzot ar Satu.
Pietam kas, man lika aizdomāties, krāsa, kas slikti klājās, maksāja 15 Ls litrā(gluži, kā Rīgas Laku Rūpnīcas krāsa), taču otru, kas uzklājās labi, es nopirku tikai 300 gramus un tā man maksāja 25 Ls, kapēc tad tik liela atšķirība uz tādu tilpumu?

Auto krāsas

15. Maijs 2010, 21:11

15 May 2010 18:12:02 AS rakstīja:
Nu es arī parasti Ragā pērku, bet nu ja jau Baigais saka, ka pagaidām ir normāli, tad vajadzēs iegriezties, jo kāreiz būs jāiepērk krāsu. ;)

Uldīri-vienā dienā krāsoju ar divām dažādām krāsām, vien uklājās vnk super, viss kā pienākas, bet ar otru, pilnīgi garām. Pietam tika izmēģinātas visas 6as pistoles, sākot ar CCCP ražojumu un beidzot ar Satu.
Pietam kas, man lika aizdomāties, krāsa, kas slikti klājās, maksāja 15 Ls litrā(gluži, kā Rīgas Laku Rūpnīcas krāsa), taču otru, kas uzklājās labi, es nopirku tikai 300 gramus un tā man maksāja 25 Ls, kapēc tad tik liela atšķirība uz tādu tilpumu?

AS Grūti pateikt, nekādā gadījumā neuztver manu komentu, kā uzbraucienu vai tml. vnk. ļoti daudz, kas ir atkarīgs no cilvēciskā faktora, tāpēc izteicu iespējamos problēmu iemeslus.
Par cik esmu Liepājā, izvēles iespēju nav lielu, tad krāsu pērku tikai vienā vietā un pagaidām nav bijis problēmu. ;)

Auto krāsas

15. Maijs 2010, 23:59

Nē, nē, nemaz to nedomāju, kā uzbraucienu ;)
Pats vnm saku, ka lielākā daļa no paša rezultāta ir tikai cilvēciskais faktos ;)
Nu pamēģināšu šo veikalu, ko piedāvā un tad jau varēšu secināt, kas pie vainas.
Jo tajā pašā Ragā, šāds gadījums man ir pirmo reizi, varbūt pašam viņam sanāca kāds misēklis ;)

Auto krāsas

20. Maijs 2010, 12:02

Pēdējo reizi laboja R-M - 11. Jūnijs 2010, 14:41, kopā labots 1 reizi.

Auto krāsas

09. Jūnijs 2010, 19:33

šodien biju R-M veikalā.
Jā patīkami, cenas labas, pardevējs atsaucīgs un izpalīdzīgs.
ļoti patika, tas, ka klienta acu priekšā krāsa tiek jaukta, nevis kaut kur aiz septiņiem palagiem.
Izvēle arī plaša netikai krāsām, arī pulieriem, pistolēm u.c instrumentiem ;)
Cenas PAGAIDĀM tiešām patīkamas un krīzei pieņemamas, cerams, ka tādas arī paliks turpmāk (+/- daži lati).

p.s pasmējāmies arī par Tevi baigais un tavu sudraba krāsas izvēli jau trešajā pakāpē :D:super:
Publicēt atbildi