Publicēt atbildi

Virsbūves krāsojuma saglabāšana

18. Marts 2025, 10:13

Kāda ir pieredze ar virsbūves krāsojuma saglabāšanu? Vai uzklāt keramiku ir laba doma? Vai labāk vaskot? Cik ilgi šīs metodes saglabā efektu?

Re: Virsbūves krāsojuma saglabāšana

18. Marts 2025, 18:32

Ja tas ir mīļais un smukais auto, tad visu ko var darīt. Man pagaidām pieticis ar vaskošanu šad un tad, jo vienkārši auto ilgāk paliek tīrs. Keramiku droši vien izvēlētos kādam dārgam auto, ko lietotu daudz kilometru ikdienā.

18. Marts 2025, 23:43

Paldies par atbildi! :) Auto 2017 gada C klase, ar elektro. Līzings :) Resp- dārgs :D Tad laikam , cik sapratu, keramika virsbūvei palīdzētu "pabraukt" ilgāk. Varbūt ir kāds jau uzticams/ ieteicams "kantoris", kur to izdarīt? :)

20. Marts 2025, 12:23

Mizx rakstīja:Ja tas ir mīļais un smukais auto, tad visu ko var darīt. Man pagaidām pieticis ar vaskošanu šad un tad, jo vienkārši auto ilgāk paliek tīrs. Keramiku droši vien izvēlētos kādam dārgam auto, ko lietotu daudz kilometru ikdienā.

Varbūt vari ieteikt kādu pārbaudītu vietu, kur to darīt? Kur cena/ kvalitāte ir samērigas?

24. Marts 2025, 15:46

Par aizsargplēvi neesi domājis?

06. Aprīlis 2025, 20:53

https://autostikis.lv/

07. Aprīlis 2025, 22:00

Kurjers rakstīja:Par aizsargplēvi neesi domājis?

Ja godīgi, nezinu, kura metode būtu vislabākā un ilgspējīgākā..

08. Aprīlis 2025, 00:00

Plēve jau arī ir īstermiņa risinājums, parasti max 5 gadiem un tad vēl var būt interesanti to dabūt nost. Ja ar krāsojumu viss nav labi, tad tas nonāk nost kopā ar plēvi.

09. Aprīlis 2025, 01:38

Mizx rakstīja:Plēve jau arī ir īstermiņa risinājums, parasti max 5 gadiem un tad vēl var būt interesanti to dabūt nost. Ja ar krāsojumu viss nav labi, tad tas nonāk nost kopā ar plēvi.

Nu, man par plēves variantu arī bija tādas aizdomas. Un ja sākas kāda rūsa zem tās...
Paliek vasks vai keramika, laikam. Kurš tad būtu labāks risinājums? Teiksim- ilgtermiņā, saglabāt auto virsbūvi? Sāls manuprāt ir lielākā problēma pie mums. Tas, ka dubļi-putekļi mazāk līp klāt- nieks. Tas ir tikai vizuālais aspekts. Man vairāk interesētu- kā auto virsbūvi ( augšu) pasargāt no rūsas, skrāpējumiem - kā efektīvāk paildzināt tās mūžu?
Publicēt atbildi