Switch to full style
Publicēt atbildi

w124 kvēlsveces

02. Novembris 2012, 15:55

Sveiki, biedri!
Auto 2,5D 92.g.
Tikko biju piebraucis pie kāda servisa, lai man nomaina 3. pēc kārtas kvēlsveci (vidējo). Tur puiši pakasīja pakaušus un teica, ka jāņem nost ieplūdes kolektors, baigais čakars, ka nav jēgas mainīt 1 sveci, jāmaina visas.
Tad nu gribēju pie zinošākiem cilvēkiem uzzināt, vai man nepūš pīlītes. Uz aci man izskatās, ka nav tik vienkārši nomainīt, bet cilvēki, kas ar to nodarbojas, uz tādām lietām, iespējams, skatās citādi.
Tad nu kā ir?

Re: w124 kvēlsveces

02. Novembris 2012, 22:29

slavis rakstīja:Sveiki, biedri!
Auto 2,5D 92.g.
Tikko biju piebraucis pie kāda servisa, lai man nomaina 3. pēc kārtas kvēlsveci (vidējo). Tur puiši pakasīja pakaušus un teica, ka jāņem nost ieplūdes kolektors, baigais čakars, ka nav jēgas mainīt 1 sveci, jāmaina visas.
Tad nu gribēju pie zinošākiem cilvēkiem uzzināt, vai man nepūš pīlītes. Uz aci man izskatās, ka nav tik vienkārši nomainīt, bet cilvēki, kas ar to nodarbojas, uz tādām lietām, iespējams, skatās citādi.
Tad nu kā ir?

Viegli tocna nav nomainit.Nenozelo naudu un nomaini visas...

03. Novembris 2012, 09:40

Ok, paldies!

03. Novembris 2012, 10:00

Siikais rakstīja:
slavis rakstīja:Sveiki, biedri!
Auto 2,5D 92.g.
Tad nu kā ir?

Viegli tocna nav nomainit.Nenozelo naudu un nomaini visas...

+1 ! Sveces nav nemaz tik dārgas,un nekur nav teikts,ka pēc nedēļas nenoklāsies cita.
Maini visas-tad zināsi,ka tur viss kārtībā uz ilgu laiku.It sevišķi pirms ziemas.
Publicēt atbildi