Switch to full style
Publicēt atbildi

CLK230 pečka

15. Augusts 2014, 11:56

Manam CLK230 ir tāda problēma, ka kreisajā pusē, principā, visu laiku pūš silto(karsto) gaisu, vienalga kāda temperatūra ir noregulēta. Varbūt kāds ir ar kaut ko tādu saskāries un var dot kādu padomu, vai vismaz ar ko man ir jārēķinās...?

Re: CLK230 pečka

15. Augusts 2014, 13:14

Pameklē te meklētājā, nav reta problēma. Šajā gadījumā ticamākais, ka iesprūduši, aizsērējuši vārsti.

25. Augusts 2014, 09:20

Sveiki!
Vēlos pārlikt stūri no parastās uz multi, kāds var pastāstīt cik tas ir reāli un ar kādām izmaksām man jārēķinās? Mašīnā maģis utt stāv oriģinālais. Mans auto 98.g, uz kura stāv multi stūre 2001.g.

25. Augusts 2014, 09:34

chemean rakstīja:Sveiki!
Vēlos pārlikt stūri no parastās uz multi, kāds var pastāstīt cik tas ir reāli un ar kādām izmaksām man jārēķinās? Mašīnā maģis utt stāv oriģinālais. Mans auto 98.g, uz kura stāv multi stūre 2001.g.

Nav sevišķi reāli, jāmaina stūres kolonna un vēl nez kas — vadus tak vajag no stūres līdz maģa vadībai un pārējam. MB pirms un pēc feislifta jau kopš seniem laikiem stipri atšķiras. W210 pat virsbūve un virsbūves bleķi ir citi.

25. Augusts 2014, 09:42

Stūre cik sapratu ir no šī auto http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... okfjm.html
Nu skaidrs, žēl ka tā... :)
Paldies par info...!
Publicēt atbildi